Uefa Cup - Gs"Nin Rakipleri Belli Oldu
-
Helsingborg isvec takimi , isvecli Larson kaptanlari. Hollandanin heerenven takimini 5-3'un rovansinda 5-1 ile gectiler, agresif , cok kosan bir ekip. evinde kaybetmez onu bil once.
Panionios yunanlarin kapali kutusu, 8 1 1 taktigi ile oynayan takimi, italyan devini kupa disinda birakti bir onceki turda.
Bordeaux, sert , takim oyunu.
Grubun en zayif halkasi tecrubeli A.Wien.
-
bunların hepsi çerez la. Gs bu kadroyla geçemezse bıraksın artık aq Bu kadar kolay bi grup vereceklerini hiç tahmin etmemiştim. Grubun birincisi belli Galatasaray F.C..
-
Tek rakip bordeux merak etmeyin yarı finale kadar yolu var bunun!!!!
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Helsingborg isvec takimi , isvecli Larson kaptanlari. Hollandanin heerenven takimini 5-3'un rovansinda 5-1 ile gectiler, agresif , cok kosan bir ekip. evinde kaybetmez onu bil once.
Panionios yunanlarin kapali kutusu, 8 1 1 taktigi ile oynayan takimi, italyan devini kupa disinda birakti bir onceki turda.
-----------------------------
Hp32 daha iyi tanimissindir rakibi, bu deplasmandaki halleri ;) -
hojucuk bunu yazdı:
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Helsingborg isvec takimi , isvecli Larson kaptanlari. Hollandanin heerenven takimini 5-3'un rovansinda 5-1 ile gectiler, agresif , cok kosan bir ekip. evinde kaybetmez onu bil once.
Hp32 daha iyi tanimissindir rakibi, bu deplasmandaki halleri ;)
3-1 yazık.. -
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------Tek rakip bordeux merak etmeyin yarı finale kadar yolu var bunun!!!!
-----------------------------hee belli görüyoz şimdi 3-2 helsingborg...
-
adam hırs yapmıs .. beklemiş.. maç sonucundan sora post u arayıp bulmus.. hll olsun..
-

Van Helsingborg
-
ya hangi mesajı alıntı yapsam bilemiyorum ne güldüm la olum size:) birinci olmasamıymıs..ne bilim köprüden atsaymıs bordo kimmiş helsinborg kimmiş:)
-
candas_seven bunu yazdı:
ya hangi mesajı alıntı yapsam bilemiyorum ne güldüm la olum size:) birinci olmasamıymıs..ne bilim köprüden atsaymıs bordo kimmiş helsinborg kimmiş:)
3-2 devirdiler bizi amk