Ufak Bir Göz Oyunu
-

face de gezerken gördümve paylaşayım dedim mükemmel bir olay :D bence hz. aliye benziyor
@konuyu doğru yere açmak
-
isa bu yanlis biliyorsun, ataturk, arap bir adam gibi turevleride mevcut
-
ilk defa gördüm ve gerçekten ilginç
-
resime sağ tıkla düzenle diyip paint ile aç sonra üst taraftaki resim menüsüne gir oradan renkleri tersine çevir de bak bakalım ne görüyorsun gözünü kapattığın zaman gördüğün sillüet ;) bu olayı bir ara tesadüfen çözmüştüm hazır konu açılmışken paylaşayım dedim.
-
korktum laan. cinler perilermi bastı ne
-
Hacı ben başta İsa'ya benzettim sonra biraz daha kırptım Che oldu biraz daha kırptım Ali oldu biraz daha kırptım Barış Manço oldu hacıdan getirilen o zımbırtılar gibi kırptıkça resim atlıyo :D
-
ona lan :d isayı gördüm D: resme bakan ölüyomu lan yoksa D:
-
Bobilerde tayyipli versiyonuda vardı.
-
kendimiz herhangi istediğimiz bi resmi nası bu formata getiririz, teknik yönü nası olayın? yada yapabilceğimiz bi pro varmı? paintte yaparım sanırım :D ama resimde harflerde var dikkat edilirse o ortadaki kalp ,bilinç altına mesihi seviyorum gibi bi mesaj aşılamak için düşünülmüş olmalı ,,bir çeşit görsel zikir aslında ,, ii buluş :D edit:harflerde ibranice andırıyo eloha yada amen olabilir ama eski bilgilerimi deşmeye üşeniyom şimdi, :D boşver önemli olan senin ne anladığındır bazen :D che diosak che :P :)))
-
süper birşey..
-
hicbise goremedim ben:S