Ufak Bir K2network & Mgame Macerası...
-
Selamlar, Yine ben bu sefer ne SQL Injection ne XSS ne rfi ne lfi :P Bu sefer başlı başına bir dünya devinde yakaladığım bir açık. Knight Online US oyunun dağıtıcısı k2 network yapımcısı mgamedir. Ne yaptın holy yine derseniz; makinaya sızıp GM(GameMaster) hesabını yürüttükten sonra ufak eğlenceli bir video çektim:P Server hakkında ufak bilgi: serveri mgame teknikerleri kodaki açıkları bulmak için kullanıyor. Neyse videolar ve birkaç resimi ekledim :)
Videolar ve resimler için tıkla
Saygılar sevgiler. Videodada bahsettiğim gibi "Bir Türk Dünyaya bedel abi:P"
-
burası benim (resim videomüzik.)
-
güzel 18 yaklasıyon
-
serverde niçin hiç user yok ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
wking bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------Eğer videoyu güzelce izleseniz bu soruyu sormasınız. Bu makina mgame teknikerlerinin knight onlinedeki açıkları bulmaya çalıştıkları serverdir. Yani zincirin tepesi herşey buradan geçer. Anlatabildimmi ^^
-
izlerseniz deneneme server oldunu sölüyo rkine
-
Mx0TBT bunu yazdı:
izlerseniz deneneme server oldunu sölüyo rkine
-----------------------------Evet Mgame çalışanları açıkları buradan buluyor. Söylediği gibi.
-
tebrikler. başına bi iş gelmesin sonra ? :D
yahu diğer server a da girebiliyorsan bi user açalım da oraya biraz item at :D:D
olmadık yerde olmadık bi hayvana iyi bi drop kat :D
-
normal servera girebilion mu :D gir biraz da milleti banla :D oynamasınlar şu zıkımı xD
-
2.videodayım drop yok :D
private server kuruyoduk bizde pc 'lere komutlarla içli dışlı olmuştum bi ara :)
ama servera girmişin helal :)