Ufak Bir Logo İsteği
-
Arkadaşlar yeni bir e- ticaret sitesi kuruyorumda inşallah :D bir logoya ihtiyacım var.
Tasarım ve grafikten hiç anlamam. Rica etsem Benim için buğday meydanı yazan bir logo yapabilir misiniz?
Aşırı birşey beklemiyorum sadece eli yüzü düzgün olsun yeter.
-

-
Hocam çok sağol emeğin için fakat biraz daha farklı birşey bekliyordum :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar yeni bir e- ticaret sitesi kuruyorumda inşallah :D bir logoya ihtiyacım var.
-----------------------------Tasarım ve grafikten hiç anlamam. Rica etsem Benim için buğday meydanı yazan bir logo yapabilir misiniz?
senin için yazdım eli yüzü düzgün aşırı bir şey değil hepsi senin isteğine göre sen ta belirtmemişsinki ne istediğini kanka D:
-

-
yanliz seninkisi biraz fazla duzgun x files :P
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
yanliz seninkisi biraz fazla duzgun x files :P
düz diyince bende düz yaptım abbiii -

-
x-files bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Tasarım ve grafikten hiç anlamam. Rica etsem Benim için buğday meydanı yazan bir logo yapabilir misiniz?
senin için yazdım eli yüzü düzgün aşırı bir şey değil hepsi senin isteğine göre sen ta belirtmemişsinki ne istediğini kanka D:
-----------------------------sende haklısında onu yazarken hiç aklıma direk bugdaylı birşey olacağı aklıma gelmemıstı :P
böle biraz daha ciks gibi birşeyler yani olsa ii olur :D
-
Artek teşekkürler emeğin için.
az daha ciks gibi birşeyler olabilir mi mümkünse:)
-
Ustaları beklicez abi :D
Kendi çapımda 3 tane ekledim :)