Ufak Bir Photoshop İsteği
-
Çok uğraştım ama beceremdim.
Photoshop dan anlayan arkadaşlardan ufak bir ricam var.
Aşağıdaki resimde USMALL yazısını bir türlü düzgün şekilde kaldıramadım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler

-
Valla ben yaparım da,
Şöyle yaparım alt kısım tek renk olduğu için gayet basit ctrl+j ile resmi kopyalar pixel pixel yapıştırırım alt kısım hallolur.
Üst kısımda bir parlama neyin var onuda hemen yanındaki pixeli kopyalayarak yaparım.
Ama bence bu etkili bir yöntem değildir. Biri daha kolayını biliyorsa nasıl yapıldığını söylerse öğrenmiş oluruz.
edit//
belki buda kullanılabilirdir.
zeybekustasi tarafından 19/Tem/14 21:52 tarihinde düzenlenmiştir
-
en temiz yeniden çizmek ama yapacak adam lazım onuda :D
-

yeeniden çizmek isteyenler için png ler :D
zeybekustasi tarafından 20/Tem/14 00:21 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı

yeeniden çizmek isteyenler için png ler :D
iş bitirici adammışsın vesselam, nerden buldun onları hemen düğme olsa +1 hakeden bir post.
-

-
amatör olarak bir seyler yaptım .umarım iş görür.
telos00 tarafından 20/Tem/14 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Ya ben size nasil tesekkur etsem ne desem sasirdim...
-
Yeni konu açmayayım dedim benimde şu işim var arkadaşlar. arabanın arkasına çıkartma yapacam. bana şunu JPG olarak yapabilecek photoshop sever mürid veya müridler var mı :) ?
gidip reklamcıya götürecem bana bunu çıkart diyecem mesela 12 cme 30 cm olabilir

resimde görüldüğü gibi "eat sleep nfs" stiker'i netten baktım aynısını bulamadım. sadece yazı olarak çıkıyor.
-
Draenei bunu yazdı
Yeni konu açmayayım dedim benimde şu işim var arkadaşlar. arabanın arkasına çıkartma yapacam. bana şunu JPG olarak yapabilecek photoshop sever mürid veya müridler var mı :) ?
gidip reklamcıya götürecem bana bunu çıkart diyecem mesela 12 cme 30 cm olabilir

resimde görüldüğü gibi "eat sleep nfs" stiker'i netten baktım aynısını bulamadım. sadece yazı olarak çıkıyor.
boyut olarak küçük gibi ama şöyle bişey buldum. belki iş görür.
http://nfsworld.wikia.com/wiki/Vinyls/Bumper_Sticker?file=Vinyl_Bumper_Sticker_3.png
-
edit
Triumph tarafından 20/Eyl/14 11:27 tarihinde düzenlenmiştir