Ufak Bir Php İşi
-
arkadaşlar boş vakti olanlar var ise ufak bir php işi var. ücretsiz öylesine yapmak isteyen var mı. eğer illaki temsili birşey istersenizde ben cebimden vereyim .arkadaşlar bir hayır işi.
***bir öğretmen arkadaş istiyor bunu. bende bir sorayım yaparlar mı dedim.
iş nedir derseniz; 2 sayfa şeklinde tasarlanacak. ogrenci.php / ogretmen.php
düz beyaz zemin üzerinde,
* seçenek kutusu olacak. orada kitap isimleri yazılacak. örneğin ben oraya suç yazarken veritabanına önceden kaydettiğim suç ve cezayı kendisi tamamlayacak.
*hemen yanında sayfa bölümü olacak. oraya okunan sayfa sayısını yazacağım.
*onun yanında tarih ve saat olacak. o anki tarih ve saati yazacak
GÖNDER diyeceğim ve veritabanına bu şekilde kaydedecek.
OGRETMEN sayfası:
ekle = veritabanına kitap ismi ekleyecek
kontrol = kitap / tarih * ay--gün / olacak
oradan kitap ismi seçip tarih seçip gör diyecek ve o kitap o ay içinde hangi gün kaç sayfa okunmuş onu ayrıntılı döküm halinde görüp yazdırabilmeli.
-
otomatik tamamlama kismi haric ms access yada open office base ile rahatlikla yapabilirsin.
otomatik tamamlama icin biraz kasman gerekir
yada dropdown kullanirsin
-
ipTelefon bunu yazdı
otomatik tamamlama kismi haric ms access yada open office base ile rahatlikla yapabilirsin.
otomatik tamamlama icin biraz kasman gerekir
yada dropdown kullanirsin
otomatik tamamlama olmasa da olur aslında. ama online olarak görmek istiyor hocam. bir de öğrenciler online evlerinden girebilir olmalı.
her yerde bilgisayarı taşıyamıyor. yeri gelecek sınıfta akıllı tahtada açmak isteyeck yeri gelecek kendi evinde.
otomatik tamamlamadan kasıt yani hani bir yere üye olurken doğum tarihine 1986 yazacaksan seçmek yerine 198 derken 1981-2-3-4 kendiliğinden çıkıyorya öyle işte
-
bilgisayarı olmayan öğrenci napcak?
-
Media bunu yazdı
bilgisayarı olmayan öğrenci napcak?
hocam bilgisayar odası var. bilmiyorum bana böyle bir şey gerekiyor dedi işte. yapabilecek arkadaşımız var mı diye soruyorum
-
söz veremiyorum ama yapmaya çalışıyorum şimdi başlıyorum
-
asiminnesli bunu yazdı
söz veremiyorum ama yapmaya çalışıyorum şimdi başlıyorum
çok teşekkür ederim hocam :) kolay gelsin. yapan arkadaş ev-iş adres bilgilerini yollasın ufak bir jestimiz olacak :)
-
Otomatik tamamlama işi google misali değilmi hocam doğru anladım. Onun haricinde diğer kısmı yapabilirim ama o tamamlamayıda araştırırım şuan pek vaktim yok boş olduğum ilk fırsatta yaparım eğer yukarıdaki arkadaşta sorun çıkarsa. Birde mysql kullanacaksınız değil mi ?
-
Altair bunu yazdı
Otomatik tamamlama işi google misali değilmi hocam doğru anladım. Onun haricinde diğer kısmı yapabilirim ama o tamamlamayıda araştırırım şuan pek vaktim yok boş olduğum ilk fırsatta yaparım eğer yukarıdaki arkadaşta sorun çıkarsa. Birde mysql kullanacaksınız değil mi ?
hocam aşağıdaki şekilde.. bu arada mysql kullanacağız hocam. eğer herhangi bir sorun çıkarsa ben sana pmleyeyim konuyu o halde :)
teşekkür ederim...
http://forum.shiftdelete.net/register.php

-
myblackworldweb bunu yazdıAltair bunu yazdı
hocam aşağıdaki şekilde.. bu arada mysql kullanacağız hocam. eğer herhangi bir sorun çıkarsa ben sana pmleyeyim konuyu o halde :)
teşekkür ederim...

o kullandigin browserin marifeti, siteyle alakasi yok bu bildigin klasik dropdown
-
ipTelefon bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıAltair bunu yazdı
teşekkür ederim...

o kullandigin browserin marifeti, siteyle alakasi yok bu bildigin klasik dropdown
hocam işte bunun browser faktörü olmadan çıkacak.