Ufaklık Yamaç. Velet Koparıyor
-
Feryad bunu yazdı:
-----------------------------Çok Komik'te Bu Çocuğun Sonu'nu Düşünemiyorum :D
Hadi Hayal Gücünüzü Geliştirin...
'' Bu Çocuğun Sonu Sizce Nereye Varır ''
:))
-----------------------------
Çocuk terbiyesine atıf yaptın haklısın ancak o daha miniminnacık bebek, Şımartılması Aile Sevgisi kordonu altında olduğunun kendisine hissetirilmesi oldukça olağan geldi bana, Zira Annesi ve babası mutlaka Eğitim alması gereken yaşa geldiğinde ona terbiye dünya adabını öreteceklerdir. Kanaatim bu ayriyeten bi yerde saygısızlık olmayacaksa Tüm ana babalarada tavsiyem budur. -
shockman bunu yazdı:
Maaşallah Maaşallah pekde Şirin şeymiş. Benim oğlum gibi yaramaz, akşam eve Çitosmudur nedir almadan gidemiyorum kapıda çaprazda bekliyo kerata. :)
-----------------------------Abi senin çocuğunun doğduğu günü hatırlıyorum :D Camde göstermiştin hatta :D:D
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
Maaşallah Maaşallah pekde Şirin şeymiş. Benim oğlum gibi yaramaz, akşam eve Çitosmudur nedir almadan gidemiyorum kapıda çaprazda bekliyo kerata. :)
-----------------------------Abi senin çocuğunun doğduğu günü hatırlıyorum :D Camde göstermiştin hatta :D:D
Vay canım benim, seni çıkramadım ama yahu az daha bana bahsetsene yada msn açıyorum ekledinmi. Bana o kadar yakın birisin demek. du geliyom o zaman. ;) -
piçe bak. ak
:D
-
mayrip bunu yazdı:
babası sen misin ?
yok la nerde...! :)