Ufo Gören Çılgın Köylünün Şok Edici Açıklamaları
-
Bu video sirus ufo tarafından bile incelendi.Şaka değil harbi incelendi :)
-
ufo gören masum köylü , koçum benim :)
eet bu videoyu biliom daha öncede izlemiştim :) -
kardeşim bu adam bizim mahallede sen nasıl bu adamı tanıyorsun :Do kadar meşhurmu ya
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim bu adam bizim mahallede sen nasıl bu adamı tanıyorsun :Do kadar meşhurmu ya
-----------------------------video yu işzledim dio bire bir sohbet ettim demior
bende avril lavigneyinin videosunu ziliom ama lakin o americada ben burdayım :P:P:P
-
Ya iyide bu videoyu başka yerde izlemesi imkansız :) editliyende upload edende biziz...
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Ya iyide bu videoyu başka yerde izlemesi imkansız :) editliyende upload edende biziz...
-----------------------------pekı edıtleyenın ve upload edenın sen olması youtube 'da search kutucuguna ufo yada uzaylı yazdıgın zaman senın videonun cıkmaması anlamınamı gelıyor ?
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------pekı edıtleyenın ve upload edenın sen olması youtube 'da search kutucuguna ufo yada uzaylı yazdıgın zaman senın videonun cıkmaması anlamınamı gelıyor ?
öyle sanıyo alskdlaskf -
Kelv1n bunu yazdı:
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
öyle sanıyo alskdlaskf
-----------------------------tamam ya neyse ne i**lik yapmayın :) -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------tamam ya neyse ne xxxxx yapmayın :)-----------------------------
editle :)
-
wayy wayyyy wayyyyyy :D
-
Tmm anladık ne güzel görmüş yalnız tek soru şu niye hep köylü görüyor yani niye ben görmüyorum :D
Adamın eline veriyorlar 3 5 lira adam zırvalıo :D