Ufolar Ve Başka Boyutlar..
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------amerikada 51. bölgeden bahsediliyor ateş olmayan yerden duman çıkmaz die bir söz vardır olduguna ben inanıyorum belki yanlış bir inanc olabilir ama ben inanıyorum belki ben göremem torunlarımın torunları görür ışık hızındaki uzay gemisine atlayıp uzayı gezebilir ışık hızına ulaşabilir uzaylılarla konuşabilir belki yakın gelecekte olamaya bilir ama gelecekte elbet bir gün olacak
sonsuz bir boşlukta milyarlar hatta trilyonlarca gezende sadece birinde hayat var ölemi _?
-----------------------------O düşen aslında Haunebu dir. Amerikalılar keşif yaptıtrken düşmüş sonrada kolpa bir ufo videoyusu medyaya verilmiş insanların aklı bilerek karıştırlarak konu kapatılmıştır.
-
Yaaa abi yapmayın uçan nesneler felan kaç yaşınızdasınız siz bırakın bu işleri bok atıp durmayın ufolara uzaylılara inanıyo adamlara bak yaa yazık la walla
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Yaaa abi yapmayın uçan nesneler felan kaç yaşınızdasınız siz bırakın bu işleri bok atıp durmayın ufolara uzaylılara inanıyo adamlara bak yaa yazık la walla
-----------------------------
yaw mantikli ddusunsene kardesim, hangi akil hangi mantik ne yonde calisir da tum evrende yalniz oldugumuz kanisina variri hala cozemiyorum... biraz derin dusunme yetenegini kullan ve soyle bakalim ufo mufo yok, evrende yalniziz.... Kuantum dusuncesini herkes anlayamaz normaldir...
Toplam Hit: 2385 Toplam Mesaj: 14