Ufolarla Haşir Neşir Olan Arkadaşlar
-
valla bundan 7 ay önce yazın başlarımıydı neydi arkadaşlarla basket sahasındayız 3 kişi hayatta inanmam ufolara halada inanmıyorum tam da sahanın karşısında imamın evi var imamın kızlarıyla ilgili konuşuyoduk o ara a.q gökte 2 tane felan uçak tarzı bişe vardı altında ışık olan bizde uçak sandık a.q ama yuvarlak çok yavaştı ve çok alçaktaydı uçağada hiç benzemiyodu a.q ödümüz patladı bu ne dioz bi arkadaşta bence allah tarafından gönderilen işaret demişti a.q vel hasılıkiram eğer ufolar varsa biz gördük ama yoksa gördüğümüz bi uçaktı biz ufoya benzettik
-
"Ayda Sevisenler" olmasin hocam o :D
Ufoyle sex nasil oluyo kardesim. UFO = Tanimlanamayan ucan cisim yani Uzay araci. aracla mi liskiye giriyolar :D
uyazlidir o :D
-
arkadaş bu kadar ısrarla bilgi istediğine göre aramıza sızmış biri olmasın
arkadaşlar aramızda casuslar olabilir
-
8 Yaşından beri Ufo ve Uzaylılar hakkında araştırma yaparım . başımdan bi olay geçmişti iyi hatırlyıosam 8 yaşındaydım oturduğumz site şehrin biraz dışında kalıyordu vede çok yüksekteydi 1. katta oturmamıza rahmen bütün şehir ayakalrımın altındaydı . neyse mekan öle biyerdi işte bi yaz gecesi benden 5-6 yaş büyük abiler 100m ilerideki tarla içinde kalan bir lisede maç yapıyomuşlar birden baarışlar çıırışlar işte herkez dışarı çıksın kıldır tüğdür... garip garip sesler geldi bütün site dışarı çıktı tabi babam beni çıkarmadı balkona çık sen dedi . hava açıktı herkez aya bakyıodu şaşarıdmı niye acep dedim bende baktım . ayın önünde aydan daha parlak regarenk bi cisim vardı yevaşta hareket ediyodu . bi süre sonra ay ın önünden ayrıldı 30 dk kadar daireler çizerek dolaştıktan sonra birden kaybolu . işte ozamandan beri merakım çok fazladır . ama sadece 2 sene önce kayda değer bilgiler almaya başladım işte o bilgielrin kaynağı : www.siriusufo.org
-
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hassektir hahaha=)=)süpermiş :D:D
-
belki ufolar zanneildiği gibi çok çirkin yaratıklar değil. aksine çok seksidirler. olamazmı?
diğer bi konu ciddi ciddi ufo görmek isteyen varsa miraç kandilinde akşam ezanı vakti ve gecesi... sabahsı gökyüzünü izlesin .. ben bunu bizzat gözlemledim.. (hiper uzay kırılmasından dolayı yıldızlar yer değiştiriyomuş izlenimini görüyosunuz )
Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 18