Ukrayna Gezisinden Bikaç Anekdot
-
konuyu sexe sürersek evet. kendi ülke vaatandaşları haricindekileri sevmiyorlar. soyulacak kaz olarak görüyolar.
eger biz onların barında gece kulübünde soyuluyosak (onlsrın vatandaşı atıyom 100 tl öderken hesap bize 250 geliyosa) bizde yolda parkta bahçede
gereğini yaparız. bu düşünceyle bakan çok.
haa üstelik buradaki türk sayısı en faazla 100 kişi azeriler hariç. ,Türk lokantası bile 1 tane.
-
caldii10 bunu yazdı
konuyu sexe sürersek evet. kendi ülke vaatandaşları haricindekileri sevmiyorlar. soyulacak kaz olarak görüyolar.
eger biz onların barında gece kulübünde soyuluyosak (onlsrın vatandaşı atıyom 100 tl öderken hesap bize 250 geliyosa) bizde yolda parkta bahçede
gereğini yaparız. bu düşünceyle bakan çok.
haa üstelik buradaki türk sayısı en faazla 100 kişi azeriler hariç. ,Türk lokantası bile 1 tane.
yok öle bişey Harkovdaki öğrenci sayısı 500 den fazla
u235 tarafından 07/Ağu/12 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
amaçsız bir gezi olmuş
vize yok tabii
keşke şu schengen ülkeleride vize olayını tamamen kaldırsada kafamıza estiği zaman giriş çıkış yapabilsek... -
1.şu an tatil.
2. ben 6-7 kişi gördüm türk onlar da taksici lokantcı
sallamam için nedenim yok.
türkün olmadıgı yer yokmuş duydugum kadarıyla. Turk and caucas island da bile türk var. :)
şehirde insan yok insan. ağustos ayında hrkes tatile gidiyo deniz kıyısına. Aq dün ysğmur yağdı buraya
-
__hsyN__ bunu yazdı
ehehe başlığı görünce direk bu geldi aklıma :D
Bu nedir yahu nerede yaşıyor bunlar :D hangi dünya burası yuh
-
yawuz bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
adam seyyar p.zevenk annesini kesiyim...
-
resim at hocam bir kaç tane
-
iğrençleşmesek ?
-
yanak bunu yazdıyawuz bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
adam seyyar p.zevenk annesini kesiyim...
bu nedir ya gülsemmi ağlasammı sövsemmi bilemedim :D
adamdaki artık kaç yılın tecrübesiyse :D
-
Kac yilinda cekilmis bu video, sapkali amcalarda var :)) Rehber de tam pezomus :)