folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ukraynaya Gitmiş Olanlar

Ukraynaya Gitmiş Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ukrayna da yaşanmaz amcam gitti 2 ay sonra geri döndü.

disari bakkala gidiyorum ya da bi yere gidiyorum otobüs gecmiyor,gecse bile otobüsler delik altı,düsebilirsin dikkatli olmassan. soguk burun kılların bile donuyor, üşüyorsun.. hemde çok. türk tv si cekmiyor vss

30-40 yıl önceki türkiye diyor. o yüzden ben olsam gitmem.. :D

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

ukrayna da yaşanmaz amcam gitti 2 ay sonra geri döndü.

disari bakkala gidiyorum ya da bi yere gidiyorum otobüs gecmiyor,gecse bile otobüsler delik altı,düsebilirsin dikkatli olmassan. soguk burun kılların bile donuyor, üşüyorsun.. hemde çok. türk tv si cekmiyor vss

30-40 yıl önceki türkiye diyor. o yüzden ben olsam gitmem.. :D

nurky hacı ben ukraynada kievde yasıorum 2 senedir ben daha görmedim delik otobus dolmus evet havası kısın soguk -20 leri görüyorsun ve 6-7 ay kar kalkmıo yerden onun haricinde burdaki ulasıma laf edecek adam daha dogmamısdır adamların metrosu bile yeter gitmek istediğin yere keza rusya anasının 2 ayrı gözürdür baknız rusya metrosuna

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Durun o adam benim ben gittim kardeşim ukraynaya ama odessaya odessada 300dolara kralsın diyebilirim ama kieve pahalı diyorlar soyle soyleyeyim alkolle sıgara içsen zaten ne kadar paran gıdıcekkı onlar orada çok ucuz ama sırf harclık ıcın 300dolar 300x8=2400 grivni yapar hesabını yap mcdonatsdan bıgmac menu falan sanırım 35 grıvnıydı sanırım yanı anlıyacagın fena ucuzdu ona gore hesabını yap ama kiev biraz daha pahalı olması lazım ama şu kadar söyleyeyim 4 ayak ustune dustun fena memleket :D

Zamanı durduramazsın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı:

Durun o ama şu kadar söyleyeyim 4 ayak ustune dustun fena memleket :D

bu cumleyi birazdaha aca bilirmiyiz hocam:)))

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    casey bunu yazdı:

hocam, bu cümleyi acacak olursak, urkrayna ve rusya gibi ülkelerde erkek kıtlığı var. tacizlere hazırlıklı ol :) yani biz burada sarışın, mavi gözlüye hasretken. onlarda esmer, kıllı erkeklere hasta. :) eğer çok esmer tenliysen ırkcılık yapan kıskanc dayılarda olabilir. genelde metroya takılırlar.

alkol sigara yok demişsin, gidince başlarsın :) emin ol bütceni pek etkilemez. çünkü absolut den daha kaliteli yerli votkaların fiyatı 7-8$ civarında bu yeni gelen zamlardan sonra böyle oldu.

en pahalı sigarayı yaklaşık 2-3$ a alabilirsin. ayrıca polis amcalarla başın belaya girerse 20-30$ sıkıştır seni eve kadar bırakırlar. tek sıkıntısı ev fiyatları yüksektir. yurtlar ucuz.

kalacağın yere göre yurtlardaki wc ler ortak olabilir. (kız erkek karışık yani)

hocam amerikan pie ı, ukrayna votkası  adı altında tekrar cekebileceğin fırsatların olucak. kızlara karşı sevimli ol, onlara da sevimli davran. ayrıca 1.sınıf barlar yerine 2.sınıf barları tercih et, daha çok karı kız takılıyor. hayırlı yolculuklar :) hayallerini erteleme :)) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    FoKMaN bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:
    casey bunu yazdı:

hocam, bu cümleyi acacak olursak, urkrayna ve rusya gibi ülkelerde erkek kıtlığı var. tacizlere hazırlıklı ol :) yani biz burada sarışın, mavi gözlüye hasretken. onlarda esmer, kıllı erkeklere hasta. :) eğer çok esmer tenliysen ırkcılık yapan kıskanc dayılarda olabilir. genelde metroya takılırlar.

alkol sigara yok demişsin, gidince başlarsın :) emin ol bütceni pek etkilemez. çünkü absolut den daha kaliteli yerli votkaların fiyatı 7-8$ civarında bu yeni gelen zamlardan sonra böyle oldu.

en pahalı sigarayı yaklaşık 2-3$ a alabilirsin. ayrıca polis amcalarla başın belaya girerse 20-30$ sıkıştır seni eve kadar bırakırlar. tek sıkıntısı ev fiyatları yüksektir. yurtlar ucuz.

hocam amerikan pie ı, ukrayna votkası  adı altında tekrar cekebileceğin fırsatların olucak. kızlara karşı sevimli ol, onlara da sevimli davran. ayrıca 1.sınıf barlar yerine 2.sınıf barları tercih et, daha çok karı kız takılıyor. hayırlı yolculuklar :) hayallerini erteleme :)) 

Aynen dediği gibi hocam hazırlıklı ol :). birde merak ettim neden ukrayna ? ne üzerine okumayı düşünüyosun.

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

FurkanmiX bunu yazdı:
    FoKMaN bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:
    casey bunu yazdı:

Aynen dediği gibi hocam hazırlıklı ol :). birde merak ettim neden ukrayna ? ne üzerine okumayı düşünüyosun.

Yorumlar 10 numara hah :D Altı delik otobüs olayıda ne amk Kenya'ya mı gidiyoz lan : |

Bide beyler hatunlardan cok bahsetmissinizde zaten benim orda bi tane hatun var benim üni işlemleriyle ilgileniyor.Eğer ondan ayrılırsam tabi akarım :F

Neden ukrayna konusuna gelince en büyük etken ucuz olması.İstediğin bölüme diploma puanı sıkıntısı falan olmadan girmen ( gerçi diploma puanı sorsalarda notlarım az değil ) ve ben mimarlık istiyorum,inşaat sektöründe de Rusca cok geçerli bir dil.

Toplam Hit: 4364 Toplam Mesaj: 32