Ukrayna‘Ya Seyahat Edeceğim
-
Ufak bi hesap sana 300$ gidis gelis ucak bileti ant uzeri olursa. gunlugu 35 dolardan ev, yol masraflari sudan ucuz onu hesap bile etmiyorum ama ucagin sehir disindaki hava alanina inerse gidis gelis 50 dolar bunlar minimum rakamlar biseye ihtiyacin olursa yine yazarsin .
Daha ayrintili bilgiyi bi konu acicam en sonu gelmeeye gitmeye kalkanlar icin.
-
ayhun bunu yazdı
Ufak bi hesap sana 300$ gidis gelis ucak bileti ant uzeri olursa. gunlugu 35 dolardan ev, yol masraflari sudan ucuz onu hesap bile etmiyorum ama ucagin sehir disindaki hava alanina inerse gidis gelis 50 dolar bunlar minimum rakamlar biseye ihtiyacin olursa yine yazarsin .
Abi ne yaptın günlük 35 dolar yani 70 lira eve versem , 1 haftada 500 eve vermiş olurum, 600 de yola verdim. 1100.. bana ne kaldı :)) otel motel falan ayarlamak lazım.. onların fiyatı ne seviyede olur?
RootB tarafından 26/Tem/13 13:56 tarihinde düzenlenmiştir -
RootB bunu yazdıayhun bunu yazdı
Abi ne yaptın günlük 35 dolar yani 70 lira eve versem , 1 haftada 500 eve vermiş olurum, 600 de yola verdim. 1100.. bana ne kaldı :)) otel motel falan ayarlamak lazım.. onların fiyatı ne seviyede olur?
Zaten 35 dolar buraya göre normal fiyat.En ucuzu 25 dolara pansiyonlar var günlük.Oralarda kalabilirsin.
-
en iyi ve uygun fiyata seyehat sağlık sigortası bizde .. :)
-
haci 35 dolar dedigin 270 grvn yapar ki eger ahirda kalmak istemiyorsan normal burasi kiev icin gecerli eger harkova doneks falan gidersen daha ucuz oralarda 10 dolara bulursun kalacak yer ama kiev cok pahali.
-
Bende daha once ukraynada okumuş bi arkadaşım ile kısa bir kiev gezisi yapmk ve bir festivale katılmak isiyorum euro 2008 için yapılan dream hostel ın ucuz ve guzel olduğu soyleniyor,pazarlıkla herşeyi iyi denebilecek fiyata alabiliyorsun,yiyeceğini asgari seviyede tut barınak konusunda luks u arama,alkol e zaten paran yetecek,gidiş geliştede uçak yerine deniz ulaşımını kullan sanırım 3 gun suruyormuş ama uçaktan çok daha ucuz.
-
Al haci isteklerinin hepsinin cevabi gir oku: http://www.tahribat.com/Forum-Ukrayna-Seyahati-Ve-Gerekenler-Bilgilendirme-181778/
-
ayhun bunu yazdı
Al haci isteklerinin hepsinin cevabi gir oku: http://www.tahribat.com/Forum-Ukrayna-Seyahati-Ve-Gerekenler-Bilgilendirme-181778/
oo adamsın adam :) cevaplar için teşekkürler beyler araştırmaya devam..