folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ukrayna‘Ya Seyahat Edeceğim

Ukrayna‘Ya Seyahat Edeceğim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Ufak bi hesap sana 300$ gidis gelis ucak bileti ant uzeri olursa. gunlugu 35 dolardan ev, yol masraflari sudan ucuz onu hesap bile etmiyorum ama ucagin sehir disindaki hava alanina inerse gidis gelis 50 dolar bunlar minimum rakamlar biseye ihtiyacin olursa yine yazarsin .

Daha ayrintili bilgiyi bi konu acicam en sonu gelmeeye gitmeye kalkanlar icin.

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Ufak bi hesap sana 300$ gidis gelis ucak bileti ant uzeri olursa. gunlugu 35 dolardan ev, yol masraflari sudan ucuz onu hesap bile etmiyorum ama ucagin sehir disindaki hava alanina inerse gidis gelis 50 dolar bunlar minimum rakamlar biseye ihtiyacin olursa yine yazarsin .

Abi ne yaptın günlük 35 dolar yani 70 lira eve versem , 1 haftada 500 eve vermiş olurum, 600 de yola verdim. 1100.. bana ne kaldı :)) otel motel falan ayarlamak lazım.. onların fiyatı ne seviyede olur?

RootB tarafından 26/Tem/13 13:56 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Abi ne yaptın günlük 35 dolar yani 70 lira eve versem , 1 haftada 500 eve vermiş olurum, 600 de yola verdim. 1100.. bana ne kaldı :)) otel motel falan ayarlamak lazım.. onların fiyatı ne seviyede olur?

Zaten 35 dolar buraya göre normal fiyat.En ucuzu 25 dolara pansiyonlar var günlük.Oralarda kalabilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

en iyi ve uygun fiyata seyehat sağlık sigortası bizde .. :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci 35 dolar dedigin 270 grvn yapar ki eger ahirda kalmak istemiyorsan normal burasi kiev icin gecerli eger harkova doneks falan gidersen daha ucuz oralarda 10 dolara bulursun kalacak yer ama kiev cok pahali.

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Bende daha once ukraynada okumuş bi arkadaşım ile kısa bir kiev gezisi yapmk ve bir festivale katılmak isiyorum euro 2008 için yapılan dream hostel ın ucuz ve guzel olduğu soyleniyor,pazarlıkla herşeyi iyi denebilecek fiyata alabiliyorsun,yiyeceğini asgari seviyede tut barınak konusunda luks u arama,alkol e zaten paran yetecek,gidiş geliştede uçak yerine deniz ulaşımını kullan sanırım 3 gun suruyormuş ama uçaktan çok daha ucuz.

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Al haci isteklerinin hepsinin cevabi gir oku: http://www.tahribat.com/Forum-Ukrayna-Seyahati-Ve-Gerekenler-Bilgilendirme-181778/

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

oo adamsın adam :) cevaplar için teşekkürler beyler araştırmaya devam..

Toplam Hit: 3894 Toplam Mesaj: 29