Ulak (Film)
-

Arkadaşlar belki izlemeyeniniz vardır. içerik hakkında bilgi verip büyüsünü kaçırmak istemiyorum,
Dün gece özel bir kanalda izledim, ( Ç. Tekindor, Hümeyra v.b. kaliteli oyuncular var, oyuncuklar senaryo ile breaber muhteşem bir ikili oluşturmuş )
Gerek oyuncular ve gerekse vermek istediği msj.la , şiddetle tavsiye ediyorum.
@mod : başlık açma kurallarına uyunuz büyük harfle başlık açmayınız. yoksa konunuz silinebilir.
-
geçen sene izlemiştim
-
vermek istediği mesajı tam anlamı ile verememiş ancak Soundtrack ları ile beni büyülemeyi başarabilmiş bir yapıt. Çok kötü bir film değil ama çokta iyi bir filmde değil. filmin finali çok karışık ve konusundan kopuk.
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
vermek istediği mesajı tam anlamı ile verememiş ancak Soundtrack ları ile beni büyülemeyi başarabilmiş bir yapıt. Çok kötü bir film değil ama çokta iyi bir filmde değil. filmin finali çok karışık ve konusundan kopuk.
-----------------------------Hocam ben fazla anlamam ama sanırım, flashback diyorlar o sisteme,
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben fazla anlamam ama sanırım, flashback diyorlar o sisteme,
-----------------------------Ejnebi tabiri ile evet öylede denebilir, ancak şu bir gerçek ki Türk senaristler bu tarz konularda oldukça zayıf bu tartışılmaz bir gerçek, Fakat daha amatör ve kısa metraj filmlerde ise oldukça başarılı oluyorlar, bana göre böyle.
-
izlediğim en farklı film hiç bir filmle bağdaşır yanı yok çağan ırmak farkıdır oda.
-yapan kadar bilip demeyende suçlu
davacı olarak görüp çevrilen gözler
davacı olacak duyup duymazdan gelen kulaklar
davacı olarak bilip demeyen diller.- gibi hoş bir laf vardı filmde.
-
Film çok güzel de sonu pek olmamış bence de
-
he ya, dün akşam izlediydim, güzel film.
-
bende dün akşam baktım biraz .. tam hikaye anlattığı kısımda .. sonra sıkıldım sarmadı kapattım ..
-
hoşçakal güzin daha güzel.
-
beğenmedim