folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ulaştırma Bakanı: Google, BTK İle Görüşmeye Geliyor

Ulaştırma Bakanı: Google, BTK İle Görüşmeye Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

güney afrika dan siteme 3 kişi girmiş :/ güney afrika hakkımda kapatma davası açtı oraya vergi ödemessem erişime açmayacaklarmış

:(: :(:(

bunu duyan türkmenistan ermenistan ve güney kore de bana dava açmaya hazırlanyormuş sen nasıl bizim ülkemizde hit alır ama vergi ödemessin :(

kanun dışıyız abi , en basiti tbt nin dünyadaki tüm ülkere vergi ödemesi gerek

yok yanlış anlamışsın tbt eğer bir gelir elde ediyorsa o ülkeden ödemesi lazım ama sanal olarak kanunda karşılığı yok ödeyemez :)

kendi ülkesine öder yani benim aa.com internet sitem var bu siteye avusturyadan reklam verildi bunun vergisini avusturyaya deftere kayıt olup ödeyemeceğim için kendi ülkemde gelir olarak kayıt edip ödemem lazım yani tutup oraya ödemem mantıksızlık olur

ama şu olur avusturyada ofis açıp gelirleri ordan alıp ordan aldığım gelirleride orda vergilendirirsem olur

anladın?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

güney afrika dan siteme 3 kişi girmiş :/ güney afrika hakkımda kapatma davası açtı oraya vergi ödemessem erişime açmayacaklarmış

:(: :(:(

bunu duyan türkmenistan ermenistan ve güney kore de bana dava açmaya hazırlanyormuş sen nasıl bizim ülkemizde hit alır ama vergi ödemessin :(

kanun dışıyız abi , en basiti tbt nin dünyadaki tüm ülkere vergi ödemesi gerek

yok yanlış anlamışsın tbt eğer bir gelir elde ediyorsa o ülkeden ödemesi lazım ama sanal olarak kanunda karşılığı yok ödeyemez :)

kendi ülkesine öder yani benim aa.com internet sitem var bu siteye avusturyadan reklam verildi bunun vergisini avusturyaya deftere kayıt olup ödeyemeceğim için kendi ülkemde gelir olarak kayıt edip ödemem lazım yani tutup oraya ödemem mantıksızlık olur

ama şu olur avusturyada ofis açıp gelirleri ordan alıp ordan aldığım gelirleride orda vergilendirirsem olur

anladın?

zaten youtube a gel bedava ofis aç demiyorlarki ofis aç da paraları cebe indirelim diyorlar...

internet evrenseldir , amerika barındırdığım siteme almanyadan reklam alırım paypal hesabıma aktarırım hiç bir ülkeden de hizmet almadım için (yol su hava toprak)

hiç bir vergi ödemem...

hiç bir evrensel şirket kuruluşunun olmadığı bir ülkeye vergi ödemek zorunda değil..

google adsense den almanca da reklam alıyorum diye almanyaya da mı vergi ödeyeceğim ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

internet evrenseldir , amerika barındırdığım siteme almanyadan reklam alırım paypal hesabıma aktarırım hiç bir ülkeden de hizmet almadım için (yol su hava toprak)

şimdi paxer vergi mükellefi olursan bana gelir gelmedi ben ödemiyorum diyemezsin belli kota koyarlar onu ödemek zorunda kalırsın hem paypaldaki bankaya aktarılan paraları incelemeye alırlarsa vergi kaçırmaktan siki tutarsın :)

bunların daha değişik yolları var :) neyse olsun bide bakalım boşuna çene çalmaya değmez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

şimdi paxer vergi mükellefi olursan bana gelir gelmedi ben ödemiyorum diyemezsin belli kota koyarlar onu ödemek zorunda kalırsın hem paypaldaki bankaya aktarılan paraları incelemeye alırlarsa vergi kaçırmaktan siki tutarsın :)

bunların daha değişik yolları var :) neyse olsun bide bakalım boşuna çene çalmaya değmez

o kadar sıkıntılıysa o şirketlerin de bunu aştıkları bir yol var , irlandadan veriyorlar sadece 1ülkeye ödüyor (adsense youtube).. ama tüm dünyada çalışıyorlar.

bizim bakanın tek istediği şey para yoksa atatürk e hakaret fln umurlarında değil. ki sitenin erişime kapalı olması dediğim gibi o tür videoların artmasına yol açıyor..

youtube olsam tınmam , dünyanın en büyük video paylaşım sitesi türkiye de de en çok girilen 5 site içerisinde..

Toplam Hit: 1947 Toplam Mesaj: 15