Ülkelere Göre Boy Ortalamaları [ Türkiye 173 Cm ]
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Turkiye : 173 cm < Erkek | Kadın: 161 cm
Ispanya: 178 cm < Erkek
Norveç: 179 cm < Erkek
Danimarka: 180 cm < Erkek
Yunanistan: 178 cm < Erkek
Japonya: 171 cm < Erkek
http://en.wikipedia.org/wiki/Average_height#Average_adult_height_around_the_wor ld
Tamamına burdan bakabilirsiniz.Ya bende 173 cmyim 17 yasındayım valla kafaya takıyom kıl oluyorum ya.
Yanıma benden uzun kız falan geldimi acayip kıl oluyorum :|
---------------------------
bu eski olabilir çünkü ben bundan 7-8 ay önce haberlerde Türk milletinin boyunun 1 cm artarak 174 olduğunu duydum bu bağlamda Türk milletini özelliğini yansıtıyorum 17 yaşındayım buy 174 :D
-
3 Metreyim. =D
-
Zachariah bunu yazdı:
-----------------------------
Ben biraz yukseğindeyim 1.76 falan :)
-----------------------------Allahım Yarebbim, Yükseğimdeymiş. Ne Olmuşki hee Ne Olmiş!! Ayağımın altına Takunya Giysem Bende yüksek bakarım, Hee ne var yani.. Buda Meziyetmi teeh Güldürme beni Hocam yahu. :)
-
Zachariah bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
Allahım Yarebbim, Yükseğimdeymiş. Ne Olmuşki hee Ne Olmiş!! Ayağımın altına Takunya Giysem Bende yüksek bakarım, Hee ne var yani.. Buda Meziyetmi teeh Güldürme beni Hocam yahu. :)
-----------------------------Çömez user hocam ezmeyelim xD
-
PieRRe_ bunu yazdı:
-----------------------------Zachariah bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
Allahım Yarebbim, Yükseğimdeymiş. Ne Olmuşki hee Ne Olmiş!! Ayağımın altına Takunya Giysem Bende yüksek bakarım, Hee ne var yani.. Buda Meziyetmi teeh Güldürme beni Hocam yahu. :)
-----------------------------Çömez user hocam ezmeyelim xD
-----------------------------Dimi Yazık Ezmemeliyiz, Bu Günün Çömezleri Yarının Yöneticileri Olabilir. :)
-
Boy : 1.90
Kilo : 142
Ayakkabi Numarasi : 49.5
:D -
PathfindeR00 bunu yazdı:
3 Metreyim. =D
-----------------------------usta kukuyu hesaba katmadan yazıyoruz biz boyları. Sen de ayaktan kafaya kadar olan yeri yaz gerisine gerek yok :D
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------anlasılan yorumlara yanlıs bakmak adetin olmus :) Ortalamanın yukseğindeyim dedim :)
-
orda burda kadın turist görüyorum bildiğin at abi :D hemen belli ediyolalar türk olmadıklarını :)
boylardada sanıırm onların kızlarının boyu :Ç
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------Aynen ha.Avrupalı hatunlar daha uzun oluyor :F