Ülkemde Hekır Saksıda Yetişir (Bu Da Okumamış Hekır)
-
recep ivedik gibi adamlardan heykır olursa anca böyle şeyler yaparlar.Çökertide ne oldu adamlar siteyi düzeltirler ,kaldı ki sanki adam linux filan açık bulmus böyle
büyük bişi gibi göstermiş bide sosyal mesaj vermeye kalkmıs, kahvede okey oynamaktan başka bir sosyal hayatı olmayan insan denmeyecek canlılar bunlar.
Bunun gibi insanları sokaktada görüyoruz.Sorulan sorulara başkalarının konuşmalarından alıntılarla cevap verirler,kend fikirleri yoktur. bişi olsa hemen cevap olarak
atasözlerini,alıntıları,resimleri ve küfürleri kullanılar anca çünkü bir düşünceleri yok.Bideböyle site hackledilermi ondan büyükleri yoktur tanrı olurlar kendi çaplarnda.
-
Onlarin bana verecegi diplomaya ihtiyacim yok.af istemeyede ihtiyacim yok
-
Haberin Tamamı
Af mücadelesi bu kadar kolay mı?Af isteyen öğrencilerin sitesi hacklenince, site yönetimi şu açıklamayı yaptı. 
Yaklaşık 800 bin öğrencinin mağduriyetini gidermek üzere kurulan www.af2008.org isimli internet sitesinin lise muzunu olmayan biri tarafından hacklenmesi üzerine site yönetimi bir açıklama yaptı.
Eğitim Hakkı Platformu site yönetimi tarafından yapılan açıklamada, eğitimli insanın bir ülke için en önemli ihtiyaç ve zorunluluk olduğu belirtilirken, siteyi hackleyen hacker gibi eğitimli olmayan bir insanın nasıl zarar verebileceğine dikkat çekildi.
Açıklamada dikkat çeken hususlar şöyle:
15 AYLIK MüCADELE
“Yaklaşık 15 aydır sürdürdüğümüz mücadelede önümüze çıkan engelleri aşarak bugünlere geldik. Ankara'da birkaç kişiyle başlayan bu mücadeleler artık ülke gündeminin en önemli gündem maddelerinden biri oldu. üniversite öğrenci affı mücadelemiz eğitim hakkımızı geri alıncaya kadar devam edecektir.
EĞİTİMİ OLMAYAN BİRİ NE YAPABİLİR?
En son hacklenme olayından da görüleceği üzere eğitimli insan bir ülke için en önemli ihtiyaç ve zorunluluktur. Eğitimi olmayan bir insanın nasıl zarar verebileceğini, amacı eğitim hakkı mücadelesi olan bir siteyi nasıl hacklediğini görerek en iyi şekilde öğrenmiş olduk.
HACKER’A KINAMA DEĞİL DESTEK çAĞRISI
ülkemizin geleceği için eğitim hakkı mücadelesine www.af2008.org adresinde tüm hızımızla devam edecek ve üniversitelerimize dönüp eğitimimizi tamamlayacağız. Bu kadar masum bir amacı olan siteyi hackleyen kişiyi de kınamak yerine eğitimine devam etmesi için mücadelemize zarar vermek yerine destek olmaya çağırıyoruz. Bu aşamada bizimle birlikte mücadele eden dostlarımızdan bu aksaklık için özür diliyor. Temiz bir sayfa ile herkesin yeniden siteye üye olmasını rica ediyoruz. Mücadelemize www.af2008.org Eğitim Hakkı Platformunda tüm kararlılığımızla devam edeceğimizi kamuoyuna bildiriyoruz."
HACKER’DAN İBRETLİK MESAJ
çeşitli nedenlerle okullarıyla ilişikleri kesilen ve af talep eden öğrenciler tarafından kurulan Eğitim Hakkı Platformu (www.af2008.org) sitesi bir bilgisayar korsanı tarafından hack’lenmiş, bilgisayar korsanı, sitenin ana sayfasına ibretlik bir mesaj bırakmıştı. İşte o mesaj:
“Kahvede okey oynuyordum gazetede gördüm siteyi can sıkıntısından hackledim. Ulan Hasen’misin nesin benle dalga gecenin sonu hazin olur... Bre üniversiteliler utanın utanın 800.000 kişi bu siteden medet umuyor. Kaldı ki ben bile Lise mezunu değilim sitenizi çökerttim...” -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
abi niye öyle dion
mesaj kaygısı :D
-----------------------------şimdi dostum böyle dememin nedeni tabi görünüşte site falan hacklemiş.Fakat bunu baya baya sağlam olduğunu sanarak yapmış.Yani görünüşte bir site.Yabancı devlet sitesi değil.Zaten devlet sitesi olsada çok kral birşey olduğunu sanmam.Yani mit, polis , jandarma fln değildir.Diğer bir düştüğü komik durum ise 800 bin kişi konusudur.
O site olmasa sanki adamlar yaşayamayacak.Şu var adamlar kurmuş düzenini zaten.Okumanın ne demek olduğunuda anlayacaklardır.Büyük ihtimalle askere gitmiş okumanın değerini 2. kez anlamışlardır.Şimdi böyle adam okumak isterse çalışır okur.Yok ona ramen hala af a bakıyorsa üniversteye girdiğinde ancak ittire kaktıra biter.(genelleme yapıyorum)
Adam okumadığı ve böyle yani okuyacakların sitesini indirdiği için mutlu.NE güzel...Bende sevmem odtüden falan çıkıp bilgisayar mühendisiyim diyenleri.Çünkü 18 sene ders için kasmışlardır 4 senede birşey yapmışlardır öte yandan internette en az 3-4 yıllık birden fazla programlama dili bilen, site tasarlayan, gerçek anlamda hackle uğraşan tonlarca kişi var.
Şimdi bu onların ne çok iyi olduğunu gösterir nede çok zeki olduğunu.Heee gösterdi ahdi bu adam 1 numara, kral, aslan parçası..Eee şimdi bu adam üniverste mi okumuş oldu?Ben söyliyim hayatımda google ı hackleyen salaktan başka 2. bir salak daha tanıdım.Başka hiç bir değişik olmadı.
İŞte daha sonra ağzımız açık, sular akarken ruslara, amerikanlara, israillilere bakarız deriz ki "gavur yapıyor..."
Madem çok iyi gitsin alman devlet sitelerini falan indirsin öcümüzü alıyoruz diye.Böyle saçmalıklarla hiç bir yere varamaz.NE oldu şimdi öss mi değişti bu adamın yüzünden?Yada bende hacklesem benim desteklediğim iq sınavı+ yetenek sınavına göre mi alacaklar ünvierstelere?Eğer öyleyse şimdiden bana destek verecek binlerce kişi vardır eminim..
-----------------------------
Peki anladım haklısın :))