Ülkemiz Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı

Ne var lan bunda aq Bu gay pride gibi etkinlikler bütün dünyada şölen havasında kutlanıyor bi bizim gerikafalı ikiyüzlü toplumumuzda dayak yiyor bu insanlar bizim de bir tık altımızda zaten öldürülmelerini falan hiç katmıyorum hesaba. Ne yapmışlar aq bu kadar tepki veriyosunuz adam mı öldürmüşler ? sokakta karısını 50 kez bıçaklayıp öldürenler için kasmıyosunuz bukadar olm. Sizin zihniyetinize ve ikiyüzlülüğünüze tüküreyim. Göt adamın götü size giren çıkan ne ben onu anlamıyorum.? üç beş dünyayı dolaşın aq biraz vizyon sahibi olun insan olmak ne demek sevgi ne bunları öğrenin. Dünyada ki tüm gençlik bir şekilde eğlenir ve hayatını yaşarken siz başkalarının götünün derdini kendi derdiniz edinmeyin. Yobaz ibneler. Tez zamanda tükeniniz!

Sokak ortasında hayvanlar çiftleşmeye çalışır. İnsanı hayvandan ayıran fark namus duygusudur ee tabi sen ne bileceksin ki namus yobazlar için vardır...

Senden mi öğrenecez namusu? Senin en namuslu versiyonun trilyonları götürür. Nedense hep bu namuslular hırsız aq? namuslu takılanların yarısının babası yenibosna da tro kovalıyo. Siktirgt 2 gelişmiş ülke dolaş belki o olmayan beyin hücrelerine birşeyler girer. 

edit:

http://www.tahribat.com/Forum/LazCeker_Kopya_Aleti_Finaller_Ozel-203998

Çok namuslusun şaşırtmadın kimsenin hakkına da girmezsin sen. Hak etmediğin hiçbirşeye el uzatmazsın o kadar düzgünsün :D Alayınız aynı aq tükenin! hırsız ibneler

Yarrakta bile kafa var ama sende yok. İbneliğin iyi birşey olmadığını sende biliyorsun bilmesen "ibne" diye küfür eder misin?

Olm Şakamısın ben ibneliği mi savunuyorum sen  burdan bunu mu anladın ? Beni ilgilendirmez kardeşim ister ibne olsun ister lez hiç mi hiç zerre skimde değil.  Bu seni niye bu kadar kastırıyo ben onu anlamıyorum.? Sen niye bu denli rahatsız oluyosun? ibneyse snn kıçını vurdurmuyor ya sanane ? Birde gelip benim namusumu yargılıyosun Sen kimsin la bi haddini bil yazarken. Benden sana tavsiye git 3-5 ülke dolaş. Gerçek ahlaksızlığın haketmediğini almak ikiyüzlülük hırsızlık olduğunu öğren. Temel değerlerini bi yerine oturt ondan sonra konuşalım. 

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Kendilerine yapılan haksız uygulamalar gibi onlar da haksız yapmamaları gereken şey yapmışlar. 

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Toplum denen şeyin ortalaması herşey de düşük arkadaş, gayrî safi millî hasılasından tut zekasına dek. Sanırım, Günümüzde / Ahir Zamanda, kimse yoktur ki insan zihninin kaotik özgürlük anlayışının göreceliliğini toplumun mutlak hudutlarıyla mukayese edip, bu göreceli fikri ortak paydada kesiştirebilsin. Bu sikindirik cümle aslında, bu davranışın etik olarak bana yanlış geldiğini, gelmiş olmasına rağmen bu yanlışın o grup/toplum için bir doğru teşkil etmeyi gerektirmesini anlatıyor. Bu tür olaylar, -grupça, toplumca, zümrece, sınıfça-, yapılan eylemleri hep sorguladığımda aynı cevap zihnimde yankılanıyor, ben kimim ki yargılıyorum? Yargılayamıyorum, destekleyemiyorum, tepkisiz kalıyorum zira yargı beni toplumsal süreçlerde her zaman bölücülüğe, yargının sonucu ise her zaman empozeye gidiyor, anlayışlı bir insan olduğumu düşünüyorum, müslüman olduğuma kanaat getiriyorum, çıplak kadınları ya da erkekleri ulu orta görmek bende hiç bir cinsel dürtü oluşturmuyor, aksine bir mahçubiyet içimde sineye çekiliyor. Bu paragrafta ne anlatmak istediğime dair hiç bir fikrim yok, sadece anlayış bekleyen insanların aslında anlayış umdukları çoğu insanla çatışmak istediğini görüyorum.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı

Ne var lan bunda aq Bu gay pride gibi etkinlikler bütün dünyada şölen havasında kutlanıyor bi bizim gerikafalı ikiyüzlü toplumumuzda dayak yiyor bu insanlar bizim de bir tık altımızda zaten öldürülmelerini falan hiç katmıyorum hesaba. Ne yapmışlar aq bu kadar tepki veriyosunuz adam mı öldürmüşler ? sokakta karısını 50 kez bıçaklayıp öldürenler için kasmıyosunuz bukadar olm. Sizin zihniyetinize ve ikiyüzlülüğünüze tüküreyim. Göt adamın götü size giren çıkan ne ben onu anlamıyorum.? üç beş dünyayı dolaşın aq biraz vizyon sahibi olun insan olmak ne demek sevgi ne bunları öğrenin. Dünyada ki tüm gençlik bir şekilde eğlenir ve hayatını yaşarken siz başkalarının götünün derdini kendi derdiniz edinmeyin. Yobaz ibneler. Tez zamanda tükeniniz!

sen yobaz diye etiketlersen millette top der. neden böyle ağır mesajlar yazıyorsunuz ki? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Olay tiksindirici olsada destekledigim bisi. Bu insanlarin durumu hormonal olabiliyor.yani siz ne kadar baski kursanizda bu insanlar bi sekilde yasamaya devam edecekler.. Bu demek degil ki bu adamlar insan degiller.

Suna da karsiyim, burda su oluyor surda bu oluyor ona bu kadar tepki gostermiorsunuz.sen napion ? Madem bi tepki gostermek istedigin bi olay var yap organizasyonunu.adamlar yapmislar bi sekilde eylem yada kutlama yapiyorlar.

Baska bi acidan bakarsak ilk bilgisayarin icadini yapan adam alan turingde es cinseldi ve o zamanlar yasak oldugu icin ilac tedavisi verdiler ve adam intihar etti..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

sokak ortasında oral sex nedir lan :D 

neyse ulan ülkede herkes inandığı şeyi uç noktolarda yaşıyo herşeyin fazlası zarar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

sokak ortasında oral sex nedir lan :D 

neyse ulan ülkede herkes inandığı şeyi uç noktolarda yaşıyo herşeyin fazlası zarar

koalisyon zamanında millet sokak ortasında istediği gibi oral sex yapacak deseler gülerdim. Bakın oldu :D başkanlık güzel bir şey lan :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

Bizim toplumumuzun yüzyıllardan beri değiştirlemez gelenekleri örfü adetleri var. 

Bizi diğer ülkelerden ayıran da bu örf ve adetlerimiz. Bir arkadas git iki ülke görün vizyonunuz genişlesin tarzı bişey söylemiş. Bu kadar düz mantık bi düşünce olamaz.

Beyler müslüman türk insanı için konusuyorum. Türk İnsanının bu dünyada iki şeyden taviz vermemesi gerekiyor. Şeref ve namus. Gerisi boş.

Bu iki şeyi kaybettiğin zaman zaten insanlığının tamamını satmıs oluyosn.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ama senin "ülkemiz" dediğin şey "eşşek siken" "tüm köyün 1 kıza yıllarca tecavüz ettiği" "90 yaşına adama 11 yaşında kızın verildiği" zaten iğrenç bir toplum ve ülke.
    Eğer sen bunları düşünmek yerine "istiklalde ramazan ramazan neler yapıyorlar kardeşim" diye düşünüyorsan,zaten senden de bi sikim olmaz.

Sorunların sadece işine gelen kısmını ayıplayıp,geri kalanlar için o kadar da sorun değil ya diyebiliyorsan sen zaten gavatsın kardeşim,şov yapma.

Her müslüman toplum gibi yarrak gibiyiz işte.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

vay amına koyim ahlak nedir sorusunu sordum kendime.

Toplam Hit: 5458 Toplam Mesaj: 48