Ultima Online > Lairen Uo Shard..
-
Arkadaşlar biraz reklam gibi olacak ama büyük çabalarımın sonrasında server'ı açtım..
Şimdilik test etmek istiyorum ve oynayan arkadaşlar varsa girebilirler..
loginserver=88.229.74.22,2593
Ultima Online Login.cfg dosyasının içine bu ip'yi yapıştırdıktan sonra normal clientten ya da client 2.0.3ten girebilirsiniz..
Yetkili arkadaşlardan da duyarlılık istiyorum =)
Anlayışınız için teşekkürler..
Tutarsa devamlılık gösterecektir..
Diğer açıklamaları bu başlık altında yapıcam..
Gelişmeler devam edecek.. -
bende uo cuyum :D walla server pvp mi rp mi :D tahrbiat muridlerine ayricalik warmi ?
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
bende uo cuyum :D walla server pvp mi rp mi :D tahrbiat muridlerine ayricalik warmi ?
Bende uo cuyum 8 senelk bakalm bi :) -
Server Level Systemli..
Auto Account..
7x skill cap var..
Stat ve skill tası ile seciyorsun..
Amac pvp ve level kasmak..
Özel itemler ve npcler var..
Daha hepsini eklemedim ama ekliycem =)
Müridlere tabiki ayrıcalık tanınacaktır..
Hatta tahribat guild'i bile kurarım ^.^
Arkadaşlarınız varsa da çağırabilirsiniz..
Eğlenceli bir hal alacağını sanıyorum..
Şimdiden iyi oyunlar :)
Edit: Birde girecekler için başta char açarken sv capture'u ya da en alttaki random capture'u secin client hata verebilir.. -
istersen connector acc sistemi filan yapabilirim pm at yeter
-
Connector iyi olur aslnda herkez ona mı ugrascak login server xx.xxxx.xxxx vs.. =)
-
cosmic bunu yazdı:
istersen connector acc sistemi filan yapabilirim pm at yeter
attım bakabilirsin...
Yok mu gelecek başka mürid ? -
bende geliyorum hocam.neredeyse 6 senedir uo oynuyorum ama hiç lvl li bir sistemde oynamadım :)
-
char falan açtım ama giremiyorum hocam. acc : attak char ismi : Kleisthenes . char ismini değiştirirsen muhtemelen girebilirim. patchlerim falan full neden böyle bi sorun çıkardı bilmiyorum.kaspersky den olabilir mi ki?
her adımı geçiyorum en son map-paperdoll falan çıkıor ya orda kalıyorum.onlar çıkmıyor charımı falan göremiyorum.en sonundada con lost oluyor.
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------char falan açtım ama giremiyorum hocam. acc : attak char ismi : Kleisthenes . char ismini değiştirirsen muhtemelen girebilirim. patchlerim falan full neden böyle bi sorun çıkardı bilmiyorum.kaspersky den olabilir mi ki?
her adımı geçiyorum en son map-paperdoll falan çıkıor ya orda kalıyorum.onlar çıkmıyor charımı falan göremiyorum.en sonundada con lost oluyor.
farkettim..
acc isminden kaynaklanıyor..
attak ismini engelliyor client..
farklı bir isimle ac..
bunu siliyorum..
clientten kaynaklanıyor..
sorun sende..
diğer arkadaş girdi..
eğer normal clientten giriyorsan client 2.0.3ü dene..
www.ultima-strike.com da var client 2.0.3 -
"eheh" kull adıyla "Patrica Rheuman" die char açtım yine giremedim.yine aynı sorunla karşılaşıyorum.