folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Ultima Oynayan Varmı ?

Ultima Oynayan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

Stevie bunu yazdı:
    her ne kadar 2 sene onceki havasi kalmasada hala oynadigim oyundur. oyunun action kismi mukemmel bir olayken, craft veya tamer karakterlerle veya oldurdugun adamlardan gelen itemleri satarak yapilan ticaretin tadi da baskadir. oyunun ilk 15 gunu aval aval gezme donemidir bunu diyeyim. ancak daha sonra kesfetmenin verdigi zevkle basindan kalkamayacaksin. bence ilk karakterin warrior olmali komplex mage ile baslamaktansa gider iskelet kesersin :)

2000 yılında ki avalon günlerim aklıma geldi dediklerinde sdgdfg

gerçi asıl ultima oydu... fire robe ve siyah robe fiyatları aynıydı ve 120-150k civarındaydı :D britt bankda millet at ve ostard satıordu =) char kasmak vs.. ölümdü. oyunda 7xgm hiç görmedim desem yeridir :p çok azdı. britt gate ye kadar guard vardı.terziler yün için warrior charlarıyla koyun kesiyordu. herkes lord ve lady olmak için compassion'da gece gündüz savaşıyordu. millet lordum lordum die peşinde dolanıordu.bir çok hatun vardı oyunda.millet bilmeden rp yapıordu.

bir de şimdi ki uo ya bakalım... siyah robe 1-2k, fire robe 3-5k.britt bank da adam yok millet arti satıor..7xgm char kasmak bir kaç saat alıor vs..herşeyde action.lord ve lady leri kimse sallamıyor hiçbir karizması yok.heryer odun kaynadığı için tek cinsiyet e düştü.rp namıma bir şey yok.

cs ciler uo ya başladı ve uo bitti...

Hmm nerden başlıyalım fire robe siyah robe fiyatlarının aynı olması o zamanlar çok oyuncu olmadığını gösterir milletin bankada at ve ostard satmasıda oyunun yeni olduğu anlamına gelir

Şimdiki uo ya bakınca fiyatların az olması arti satılması falan oyuncularının kalitesinden değil bir sürü expansion çıktığındandır 7xgm char kasmak da ph saatlerinin yüksek olmasındandır tabi ben saatlerimi harcadım eşşek gibi kastım kasamadım diyosan ve sırf kendini bilmem kaç yıl önce oynadığın için proyum demeye getiriyosan yanlış bir yol izliyosun ..

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bana yardımcı olabilicekler msn adresini pm olarak atabilirmi iletişime geçelim ? hem beraber oynarız..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Bana yardımcı olabilicekler msn adresini pm olarak atabilirmi iletişime geçelim ? hem beraber oynarız..

Aynen bana da özel mesaj atsın..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

darbeli ve tonlu arama seçenekleri ile çevirmeli bağlantı zamanlarının vazgeçilmez online oyunu zamanın int cafecileri bağımlılarından telefon paralarını çıkartırlardı..yoksa bir half life ile cs ile ayakta durulmaz idi..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

dediğinz gibi artk gta gibi oyunun sanki şifreleri bulunmuş kısa sürede "kral" denilebilcek kapasiteye ulaşılabiliyo nerdeyse

solende böcük kasmak kadar zevkli değil artık gibime geliyo ):

arkadaşlar görüyrumki TBT'de de baya bi ultima oyuncusu varmış eğer mümkünse hangi server da oynadıklarını ve  karakter nicklerini yazarlarsa iyi olur tanıdık çıkma olasılığı yüksek (=

edit: Pagan (eski adıyla paticik) X'el Naga, Yesugey Khitai

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    size dedim benim servere gelin diye dinlemediniz, hal böyle olunca proje yaza kadar askıya aldım :)

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    Imba bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:

Hmm nerden başlıyalım fire robe siyah robe fiyatlarının aynı olması o zamanlar çok oyuncu olmadığını gösterir milletin bankada at ve ostard satmasıda oyunun yeni olduğu anlamına gelir

Şimdiki uo ya bakınca fiyatların az olması arti satılması falan oyuncularının kalitesinden değil bir sürü expansion çıktığındandır 7xgm char kasmak da ph saatlerinin yüksek olmasındandır tabi ben saatlerimi harcadım eşşek gibi kastım kasamadım diyosan ve sırf kendini bilmem kaç yıl önce oynadığın için proyum demeye getiriyosan yanlış bir yol izliyosun ..

ben proyum demeye getirmiyorum.

o zamanlar runuo sistemi yoktu.siyah robe ve fire robe hatırladığım kadarıyla zor çıkıyordu.oyuncu sayısı da hiç az değildi.şimdi ki 20-30 online gören bütün serverlar artilerden vs.. geçilmiyor.

o zamanlar artifackt yoktu.millet para kasmak için tamer larla en olmadık yerlere girerdi.

şimdi ki gibi mage ler fireball ve magic arrow a abanmıyordu.prot çektiğinde -2 fc gitmiordu vs.... daha bir sürü şey.ben o zamanlar ki oyunun gerçekçiliğine bir şeylerin önemli olduğunu anlatmak için yazdım.

ve yazımın sonunda cs cilerin geldiğini uo nunda bozulduğunu yazdım. çünkü herkesin sürekli action sevdası yüzünden rp namına bir şey bırakmadığını anlatmak istedim.

yoksa kimseyle sidik yarıştırma gibi bir amacım yok.  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ya bırak Allah aşkına avalon da edit olmayan adam mı vardı? 

Ayrıca RunUO ve Sphere olarak 2 farklı sistem var ve 2 si farklı oyunlar gibi düşün.

Hangi serverda başladın sen UO'ya? 

Toplam Hit: 3203 Toplam Mesaj: 19