Ultimate Hosting
-
LynXMaSTeR bunu yazdımorena bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bu iki arkadaşın açtığı konulara anlam veremiyorum.
birbirlerinin hesaplarını kullanırlar, önce data dağıtır, sonra biz güveniliriz, bize datanızı teslim edebilirsiniz derler.
daha neler görecez bakalım..
forum yönetimi bilgisi dahilinde işlem yaptık bu kimseyi ilgilendirmez datalarida girdigimiz yerlerden paylaştık zorla ürün alın demiyorum şu posta işi olmayan artık girmese
işi olmayan girmese??
burası bir forum, farkındasınız değil mi?
evet farkındayım host ile ilgili soru sorarsın çünkü konumuz bu sen gelipte birbirlerinin hesaplarını kullaniyorlar data paylaşıyorlar diyerek konuyu baltalamak benim actigim konu içeriğiyle alakasız bu yüzden sizin bu postta bi işiniz yok musteri potansiyeliniz yok bizimde herangi bi müşterimizin datasını paylaştığımız yok tek şikayet dahi bulamazsın burası bi forum doğru ama konunun bi amacı var satış yapmak hostla ilgili sorun varsa yaz yoksa eleştirilerini yöneticiye bildir yafa özel mesaj at yada git konu aç o konu altında değerlendirilsin bu postun işlevi başka.
-
morena bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdımorena bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bu iki arkadaşın açtığı konulara anlam veremiyorum.
birbirlerinin hesaplarını kullanırlar, önce data dağıtır, sonra biz güveniliriz, bize datanızı teslim edebilirsiniz derler.
daha neler görecez bakalım..
forum yönetimi bilgisi dahilinde işlem yaptık bu kimseyi ilgilendirmez datalarida girdigimiz yerlerden paylaştık zorla ürün alın demiyorum şu posta işi olmayan artık girmese
işi olmayan girmese??
burası bir forum, farkındasınız değil mi?
evet farkındayım host ile ilgili soru sorarsın çünkü konumuz bu sen gelipte birbirlerinin hesaplarını kullaniyorlar data paylaşıyorlar diyerek konuyu baltalamak benim actigim konu içeriğiyle alakasız bu yüzden sizin bu postta bi işiniz yok musteri potansiyeliniz yok bizimde herangi bi müşterimizin datasını paylaştığımız yok tek şikayet dahi bulamazsın burası bi forum doğru ama konunun bi amacı var satış yapmak hostla ilgili sorun varsa yaz yoksa eleştirilerini yöneticiye bildir yafa özel mesaj at yada git konu aç o konu altında değerlendirilsin bu postun işlevi başka.
Tamam da ama senin hosting hizmetinle ilgili yorumunu/eleştirisini neden yöneticiye bildirsin.. Söylediğin şey biraz saçma olmuş.
Kurallar mı değişti bakmadım ama satış konularını "Alışveriş" bölümüne açmak gerekmiyor muydu?

Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox -
morena bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
İonede var mi ?
Ssh erisim.var mi laravel de konsol erisimi.var mi
Bir de domain olmadan erisim.var mi hosta /~user seklinde
hiçbiri yok ~ erişiminide sözde hekirlar kendini göstermesin diye kapadık ionede dediğinden bişey anlamadim
Inode demek istemis adam