folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ultrabook Alacağım, Önerileriniz...

Ultrabook Alacağım, Önerileriniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

selam müridler,

bu yıl üniversiteye başlayacağım, şarjı 7 8 saat gidebilecek, ufak, performansta sorun yaşamayacağım bir ultrabook arıyoroum.

her türlü öneriye açığım, şu makinayı bi emekli edeyim artık.

beğendiğim modelin linki:

http://www.teknosa.com/urunler/125032588/toshiba-satellite-u920t-112-touch-convertible-ultr

ucuz gösteriyor ama teknosaya güen olmaz tabii.

bir de istersek işletim sistemini satın almayabiliyorduk. öyle bir hikaye vardı sanki? bayağıda iniyordu o zaman?

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam teknosadan alırsan hediye çekini bana şutlayabilir misin?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bende ultrabook baktim. Cok model inceledim. Kullananlara da sordum. En sonunda en iyisini almaya karar verdim.

Apple in Mac book pro retina alacagim kismetse. Cihazi denedim. Performansi gayet ii. Tasarimi sik ve dayanikli.

Butce nedir bilmiyorum senin. Ama para varsa macbook tan sasma. Daha kisitli isen Sony urunlerine bak. Gercekten kalitelidir. Performansi da iidir.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı

hocam teknosadan alırsan hediye çekini bana şutlayabilir misin?

bi alalım da neden olmasın hocam.

dokunmak sanattır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

fikir verecek yokmu yahu?

dokunmak sanattır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle neden güzel bir laptop yerine ultrabook istiyorsun? Neler yapacaksın cihazda onu biraz açar isen, yardımcı olmaya çalışalım. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

ultrabook dersen MacBook Air derim;

laptop dersen macbook pro retina derim. Alirsin rahat edersin

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Ultrabook için windows olacaksa tek tavsiyem Asus geri kalan markaların kalitesine açıkcası güvenmiyorum ve gördüğüm kadarıyla en sorunsuz, performanslı makineler Asus dan çıkıyor. Windows takıntın yoksa Macbook tabikide. Her ne kadar Apple takıntısı olan adamlara karşı gıcık olsam ve Steve emmi öldükten sonraki pazarlama ve arge politikalarını z.k gibi bulsamda Mac iyidir. Sakın ola oyun falan oynuyum yüklüyüm diye düşünme makinaya yazık edersin. Üni gideceksin ultrabook yerine MSI yada Monster Game serisinden bi alet almanı önerebilirim. Her ne kadar yok ben oynamıyorum desende 4 sene boyunca yapacak pek bi bok bulamıyosun :) Akıllı telefonun varsa ki olduğunu varsayıyorum ultrabook alma. Güzel bi 17" Gamer Notebook al yada 15,6" keyfine bak. Biraz ağır olur evet. Ama ondan aldığın performansı hiçbişeyde alamazsın. Gt serisi yerine Gtx serisi bi GPU herzaman öper :)

Ultrabook takıntın hakkında detay verirsen caydırmak için hertürlü şeyi sıralayabilirim :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Ultrabook için windows olacaksa tek tavsiyem Asus geri kalan markaların kalitesine açıkcası güvenmiyorum ve gördüğüm kadarıyla en sorunsuz, performanslı makineler Asus dan çıkıyor. Windows takıntın yoksa Macbook tabikide. Her ne kadar Apple takıntısı olan adamlara karşı gıcık olsam ve Steve emmi öldükten sonraki pazarlama ve arge politikalarını z.k gibi bulsamda Mac iyidir. Sakın ola oyun falan oynuyum yüklüyüm diye düşünme makinaya yazık edersin. Üni gideceksin ultrabook yerine MSI yada Monster Game serisinden bi alet almanı önerebilirim. Her ne kadar yok ben oynamıyorum desende 4 sene boyunca yapacak pek bi bok bulamıyosun :) Akıllı telefonun varsa ki olduğunu varsayıyorum ultrabook alma. Güzel bi 17" Gamer Notebook al yada 15,6" keyfine bak. Biraz ağır olur evet. Ama ondan aldığın performansı hiçbişeyde alamazsın. Gt serisi yerine Gtx serisi bi GPU herzaman öper :)

Ultrabook takıntın hakkında detay verirsen caydırmak için hertürlü şeyi sıralayabilirim :D

adamım unive gideceğim ama taşıyabileceğim hammallık olmayacak bir şey arıyorum ya. aslıda benim beğendiğim cihaz feaya benzemiyor ama asus ultrabook önerilerine de bakayım. flash konusundan sonra içimi ısıtan bir konu ama bir an önce alabilseydim şu makinayı :D

dokunmak sanattır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Hocam öncelikle neden güzel bir laptop yerine ultrabook istiyorsun? Neler yapacaksın cihazda onu biraz açar isen, yardımcı olmaya çalışalım. 

herşeyden önce ufak olacak hocam, hamallık yaptırmayacak yani. yoksa aklımda vardı deli bi laptop toplamak :D

üniversitede  her türlü işime yetişebilecek bir şey arıyorum.

dokunmak sanattır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

ultrabook dersen MacBook Air derim;

laptop dersen macbook pro retina derim. Alirsin rahat edersin

bi de şu apple fikrine alışabilsem alacağım da.

dokunmak sanattır.
Toplam Hit: 2253 Toplam Mesaj: 21