Ultrabook Alacağım, Önerileriniz...
-
selam müridler,
bu yıl üniversiteye başlayacağım, şarjı 7 8 saat gidebilecek, ufak, performansta sorun yaşamayacağım bir ultrabook arıyoroum.
her türlü öneriye açığım, şu makinayı bi emekli edeyim artık.
beğendiğim modelin linki:
http://www.teknosa.com/urunler/125032588/toshiba-satellite-u920t-112-touch-convertible-ultr
ucuz gösteriyor ama teknosaya güen olmaz tabii.
bir de istersek işletim sistemini satın almayabiliyorduk. öyle bir hikaye vardı sanki? bayağıda iniyordu o zaman?
-
hocam teknosadan alırsan hediye çekini bana şutlayabilir misin?
-
Hocam bende ultrabook baktim. Cok model inceledim. Kullananlara da sordum. En sonunda en iyisini almaya karar verdim.
Apple in Mac book pro retina alacagim kismetse. Cihazi denedim. Performansi gayet ii. Tasarimi sik ve dayanikli.
Butce nedir bilmiyorum senin. Ama para varsa macbook tan sasma. Daha kisitli isen Sony urunlerine bak. Gercekten kalitelidir. Performansi da iidir.
-
iQsuz bunu yazdı
hocam teknosadan alırsan hediye çekini bana şutlayabilir misin?
bi alalım da neden olmasın hocam.
-
fikir verecek yokmu yahu?
-
Hocam öncelikle neden güzel bir laptop yerine ultrabook istiyorsun? Neler yapacaksın cihazda onu biraz açar isen, yardımcı olmaya çalışalım.
-
ultrabook dersen MacBook Air derim;
laptop dersen macbook pro retina derim. Alirsin rahat edersin
-
Ultrabook için windows olacaksa tek tavsiyem Asus geri kalan markaların kalitesine açıkcası güvenmiyorum ve gördüğüm kadarıyla en sorunsuz, performanslı makineler Asus dan çıkıyor. Windows takıntın yoksa Macbook tabikide. Her ne kadar Apple takıntısı olan adamlara karşı gıcık olsam ve Steve emmi öldükten sonraki pazarlama ve arge politikalarını z.k gibi bulsamda Mac iyidir. Sakın ola oyun falan oynuyum yüklüyüm diye düşünme makinaya yazık edersin. Üni gideceksin ultrabook yerine MSI yada Monster Game serisinden bi alet almanı önerebilirim. Her ne kadar yok ben oynamıyorum desende 4 sene boyunca yapacak pek bi bok bulamıyosun :) Akıllı telefonun varsa ki olduğunu varsayıyorum ultrabook alma. Güzel bi 17" Gamer Notebook al yada 15,6" keyfine bak. Biraz ağır olur evet. Ama ondan aldığın performansı hiçbişeyde alamazsın. Gt serisi yerine Gtx serisi bi GPU herzaman öper :)
Ultrabook takıntın hakkında detay verirsen caydırmak için hertürlü şeyi sıralayabilirim :D
-
interfector bunu yazdı
Ultrabook için windows olacaksa tek tavsiyem Asus geri kalan markaların kalitesine açıkcası güvenmiyorum ve gördüğüm kadarıyla en sorunsuz, performanslı makineler Asus dan çıkıyor. Windows takıntın yoksa Macbook tabikide. Her ne kadar Apple takıntısı olan adamlara karşı gıcık olsam ve Steve emmi öldükten sonraki pazarlama ve arge politikalarını z.k gibi bulsamda Mac iyidir. Sakın ola oyun falan oynuyum yüklüyüm diye düşünme makinaya yazık edersin. Üni gideceksin ultrabook yerine MSI yada Monster Game serisinden bi alet almanı önerebilirim. Her ne kadar yok ben oynamıyorum desende 4 sene boyunca yapacak pek bi bok bulamıyosun :) Akıllı telefonun varsa ki olduğunu varsayıyorum ultrabook alma. Güzel bi 17" Gamer Notebook al yada 15,6" keyfine bak. Biraz ağır olur evet. Ama ondan aldığın performansı hiçbişeyde alamazsın. Gt serisi yerine Gtx serisi bi GPU herzaman öper :)
Ultrabook takıntın hakkında detay verirsen caydırmak için hertürlü şeyi sıralayabilirim :D
adamım unive gideceğim ama taşıyabileceğim hammallık olmayacak bir şey arıyorum ya. aslıda benim beğendiğim cihaz feaya benzemiyor ama asus ultrabook önerilerine de bakayım. flash konusundan sonra içimi ısıtan bir konu ama bir an önce alabilseydim şu makinayı :D
-
Th3Ultra bunu yazdı
Hocam öncelikle neden güzel bir laptop yerine ultrabook istiyorsun? Neler yapacaksın cihazda onu biraz açar isen, yardımcı olmaya çalışalım.
herşeyden önce ufak olacak hocam, hamallık yaptırmayacak yani. yoksa aklımda vardı deli bi laptop toplamak :D
üniversitede her türlü işime yetişebilecek bir şey arıyorum.
-
rakkoc bunu yazdı
ultrabook dersen MacBook Air derim;
laptop dersen macbook pro retina derim. Alirsin rahat edersin
bi de şu apple fikrine alışabilsem alacağım da.