Ultrasoft Kullandım Ve Şuan TBT Dışında Başka Bi Siteye Giremiyorum
-
kaş yaparken göz çıkardım şimdi herşey daha kötü oldu :S
-
windowsu sil, linux kur gitsin
-
UltraSurf'ün zararlı bir program olduğu Zemana tarafından tespit edildi.Yapman gerekense basit hocam..
http://www.xp-smoker.com/downloads/xptcprep.exe
bu programı indirip TPC/IP ve Winsock ayarlarını onaracaksın ilk önce programı aç Reset TCP/IP ve Repair Winsock'a tıkla sonra pc'ne reset at bak bakalım netin yerine gelmişmi..
-
sağoalsın hocam ama internetten bir şey indiremiyorum tek çare format
hay ultrasurf ün..
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------sağoalsın hocam ama internetten bir şey indiremiyorum tek çare format
hay ultrasurf ün..
-----------------------------hacı ne formatı ağır ol geri yükleme olmadı mı?bi çaresi vardır valla bana kaç kere olduysa geri yüklemeyle çözüyordum az bekle bi bakayım vardır belki bi yolu
-
hocam geri yükleme yapmayı denedim şimdi oluştur dedim ve ona geri yükleme yaptım. tabi doğal olarak 5-10dk öncesine geri yükleme yaptı.
sonra belki bi ihtimal olur diye saati ve tarihi değiştirdim ve 2 gün öncesine 4 saat gerisine getirdim şimdi oluştur dedim ve ona geri yükleme yaptım bu kez.
bi açıldı pc çoğu program açılmıyor halen nete girmiyor sistem geri yükleme açılmıyor ....
başka yapılcak ne kaldı ki :S
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
-----------------------------sağoalsın hocam ama internetten bir şey indiremiyorum tek çare format
hay ultrasurf ün..
-----------------------------hacı ne formatı ağır ol geri yükleme olmadı mı?bi çaresi vardır valla bana kaç kere olduysa geri yüklemeyle çözüyordum az bekle bi bakayım vardır belki bi yolu
-----------------------------hacı öncelikle şunu söylüyüm nereye baktıysam ultrasurfu senin gibi mozillada kullananların ağırlıklı olarak başı ağrımış şimdi çözüm yollarını bulmak üzereyim