Ultraxp Sp3 TR Dvd Plus Version 2009 [Yorumlar]
-
SelamunAleyküm
UltraXP Sp3 TR Dvd Plus Version 2009 | Xp Üzerinde Oyanmış, Modifiye Yapılmış, Yeni Bir Windows Haline Gelmiş Bir Yazılım Topluluğu UltraXP Bana Göre Budur Yani.
Peki Bunu Kullananınız Varmı? Ne Kadar Güvenli? Çünkü Her Ne Olursa Olsun Üzerinde Oynanılmış Bir Sistem Dediğim Gibi Kullanmamı Tavsiye Edermisiniz?
-
temiz bi sistemi hiç birşeye değişmem..
icine hangi programları koyduklarını nerelerini kurcaladıkları belli değil..
-
Bende o yüzden dedim burda anlayanlar çok bu tarz şeyleri bilgi almak maksadıyla. Ama baya güzel yapmışlar sistemi.
-
Bu aralar beninmde böyle bi CD yapmam gerek.
Daha önceki yaptıklarım eskide kaldılar doğal olarak.
Talepe göre y aptığımı upload edebilirim.
Her zaman için en sağlıklısı kendi XP CDni kendin yapman.
-
Bençe çok paranoyak olmaya gerek yok sistemi yüklersin bittikden sonrada makinayı güzelçe bir tarattırırsın sorun yoksa kullanırsın biraz,sıkıntı yaşarsanda eskisine dönersin.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------win 7 için böyle bişi mümkün mü _?
gecen bi sorun yasadım win 7 de.. format attım
win7 yüklemek 25 dk..
format sonrası programlar güncelleştirmeler vs 45 dk..
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------
Bençe çok paranoyak olmaya gerek yok sistemi yüklersin bittikden sonrada makinayı güzelçe bir tarattırırsın sorun yoksa kullanırsın biraz,sıkıntı yaşarsanda eskisine dönersin.
-----------------------------Antivirüsle tarattığında onları bulamazsın çünkü onlar sisteme entegre gelip bir Windows bileşeni gibi gösteriliyor zamanında Zemana firması Black XP Edition adında her buldukları entegre edilmiş bir sistemi analiz etmişti sonucundada sistemde backdoor yerleştirilmişti hatta botnetin bağlandığı mIRC sunucu adresine kadar girmişlerdi yani piyasadaki entegre edilmiş paketlerin hiçbirisi temiz değil hatta bişey entegre edilmemiş Windows sürümleri bile.Onun için orjinal bir Windows cd'sinden kopyalama yapmak en temiz yoludur.
-
Eriniyordum illaki orjinal kuracaz xp yani :) İndiriyorum şuan orjinal iso cd yazdırayım temiz bi format atayım. Ama hiç olmazsa nedir ne değildir gördük. Aslında önceden edit yapanlarıda görmüştüm çok saçma sapan bir sistemdi çoğu bozuk eksik hatalı vs. Bunda problem yoktur. Hiç uğraştırmadan pat xp :) Ne yazıkki kullanmıyorum her zaman herşeyin iyisi olan Orjinalidir.
Windows 7 cevabınada bişeyler eklemek isterim. Ben uzun süre kullandım ilk çıktığında indirip kurmuştum. Gayet mükemmel bir sistem oda. Oyun kurmuştum (fifa2010) win7 diye çalıştırmadı sanıp xpye dönünce birde baktım kalıp dosyası bozuk mecbur kaldık xpde windows7 orjinalinde problem yok. 7600RC son sürümüde sanırım bendeki oydu.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------venom88 bunu yazdı:
-----------------------------Antivirüsle tarattığında onları bulamazsın çünkü onlar sisteme entegre gelip bir Windows bileşeni gibi gösteriliyor zamanında Zemana firması Black XP Edition adında her buldukları entegre edilmiş bir sistemi analiz etmişti sonucundada sistemde backdoor yerleştirilmişti hatta botnetin bağlandığı mIRC sunucu adresine kadar girmişlerdi yani piyasadaki entegre edilmiş paketlerin hiçbirisi temiz değil hatta bişey entegre edilmemiş Windows sürümleri bile.Onun için orjinal bir Windows cd'sinden kopyalama yapmak en temiz yoludur.
-----------------------------Gerçektende işi mantığıyla düşününce öyle bana görede. Durduk yere risk almaya gerek yok. Konu açtığımda kurulum bitmişti şimdi orjinali cd ye yazdırıp atacam format hayırlısıyla.
-
celik bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------win 7 için böyle bişi mümkün mü _?
gecen bi sorun yasadım win 7 de.. format attım
win7 yüklemek 25 dk..
format sonrası programlar güncelleştirmeler vs 45 dk..
-----------------------------Daha win7 ile tanışamadık.
Faka mümkün olduğunu yapanlardan biliyorum.
Ben de zatan Xp den gereksiz bileşenleri gereksiz servisleri müzikleri vs siler.
Kalan güvenlik güncellemelerini ve driverları ekler optimizasyon yapıp katılımsız yapar işi bitiririm.
Kalan programları aynı bi CD de ayarlarlarım.
-
bende nette gördüm.. firefox , ccleaner vs. gömmüş içine ama eklediği programların bi cogu gereksiz ve güvenmediğim icin indirmedim..
aslında bilen biri cıkarsa süper olur format atmak sorun değil o programları tekrar yüklemek işkence..