Ulu Önder'in 75. Ölüm Yıldönümü
-
Saygıyla anıyoruz.
-
http://www.youtube.com/watch?v=OgBsqDWM9ns&feature=c4-overview&list=UULbqBG-zvM3mME9UVlLaqew
RUHUN ŞAD OLSUN EY ATATÜRK...
SENİ ÖZLÜYORUZ. SENİ SEVİYORUZ... -
her şeyi geçtim de, götünden dert uydurup sanki dünya başına yıkılmış gibi davranan insanlar
en azından şu yazıyı okusa da kendinden utansa :)
saygı ve sevgi ile.
-
1881 - 193∞
RaAmLis tarafından 10/Kas/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Bugun benim dogum gunum lan şansa bak...
El fatiha...
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Bugun benim dogum gunum lan şansa bak...
El fatiha...
iyiki doğdun...
ruhuna Fatiha...
-
çok kıyak adammış merhum
velakin keşke ülkeyi gençlere emanet edeceğine kendi soyundan olan bir varise emanet etseymiş
şimdi farklı bir türkiye olurdu
ama bunada şükür
hiç yoktan iyidir... -
ulke şuan hiç de planlandığı gibi gitmiyor. Günümüzde Atatürk düşmanlığı konuşmak moda oldu. TV programlarında bile çıkıp ajanlık suçlaması yapılıyor. İnsanın içi parçalnıyor gerçekten. O dönem laftan anlamayıp askeri müdahele ile yola gelen yobaz ve kürt kesim şimdi çoğunluğu ele alarak adeta geçmişin intikamını almaya çalışıyor. off offf konuş konuş nereye kadar. Saygıyla anıyoruz atamızı..
-
sana çok kızgınım, utanmasam nefret edeceğim; erken öldüğün için...
-
Aga gece gece irite oldum sen git 364 gün 6 saat Anma bugün face falan her yeri Atatürk resmi doldur gösterişinizi s2m diyesim geliyo bunu diyince atatürk düşmanı oluyoz... lan sen atatürkün kaç ilkesini yerine getiriyon diyorum ses seda yok
Ulu öndere Allah rahmet eylesin bu arada..
-
Mert_648 bunu yazdı
Aga gece gece irite oldum sen git 364 gün 6 saat Anma bugün face falan her yeri Atatürk resmi doldur gösterişinizi s2m diyesim geliyo bunu diyince atatürk düşmanı oluyoz... lan sen atatürkün kaç ilkesini yerine getiriyon diyorum ses seda yok
Ulu öndere Allah rahmet eylesin bu arada..
bugüne kadar seni adam yerine koyupta kaçkişi seninle ciddi şekilde dost oldu merak ediyorum