Uluslararası Uzay İstasyonu'nu (ISS) Canlı İzleyin...
-
ben bie bi bok göremiyom laa kaydet menüsü açılıp kapanıyo
-
güneş ışığı yaklaşık 2 saattir dünya üzerinde aynı yere düşüyo..
-
Biz daha giresun adasına kamera ile donatamadık. Kamarayı s.ktir et elektrik yok adada elalem taş gibi hatunla uzayda fantezi yapıyor.
-
sakabey bunu yazdı:
-----------------------------
canlı olduğunu sanmıyorum us böyle birşeyi canlı vermez, iss saatte 27700 hızla hareket ediyor(dakikada 460 km) bu hızla bir günde 16 kere dünyayı dolaşıyor... sakin sakin işlerini halletmeye çalışan kadının aslında gerçek hızı 460 km ilginç değilmi... iss nin dünya üzerinde anlık olarak nerede olduğunu öğrenmek için aşşağıdaki siteye bakabilirsiniz...
http://uyduizleme.gokbilim.com/
----------------------------- -
Helyum bunu yazdı:
sakabey bunu yazdı:
canlı olduğunu sanmıyorum us böyle birşeyi canlı vermez, iss saatte 27700 hızla hareket ediyor(dakikada 460 km) bu hızla bir günde 16 kere dünyayı dolaşıyor... sakin sakin işlerini halletmeye çalışan kadının aslında gerçek hızı 460 km ilginç değilmi... iss nin dünya üzerinde anlık olarak nerede olduğunu öğrenmek için aşşağıdaki siteye bakabilirsiniz...
http://uyduizleme.gokbilim.com/
-----------------------------dakikada 460 km gitmesi calısmalarına engel degil. bkz:

-----------------------------engel demedim, sadece verilen videonun canlı olduğundan şüpheliyim
-
hımm anladım. atlantis uzay mekiginin dunyaya donusu sırasında yine canlı yayındaydı :| hatta bazı aksilikler olmustu sanırım :| yoksam yanlısmı hatırlıyorum
-
enterasan bir olay:D
telsizden filan konusolar kendimi bir an orada hissettim
karı orada birşeyleri tamir mi ediyo napıyosa elinde tornavida gibi birşey var birde fener aldı havaya bıraktı çalıştığı yere ışık tutuyor vay amısına ne biçim iş birde karının adı tracey galiba adam devamlı tracey diyip duruyo
-
ne saçma sapan bişi bu sadece dısardan dünya gözüküo onun dışında birde sabit bi ses..bişi oldugu yok kimsenin gidip geldigi fln yok..resim gibi..
-
Ekerci bunu yazdı:
ne saçma sapan bişi bu sadece dısardan dünya gözüküo onun dışında birde sabit bi ses..bişi oldugu yok kimsenin gidip geldigi fln yok..resim gibi..
-----------------------------dışarda kim gelicek :|
-
Helyum bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------dışarda kim gelicek :|
yok demişler ya bi kadın gelio fln..şimdi tekrardan actım halen aynı görntü..sahte ya bu.. arada kadının biri ucuo fln dediler de yalan yani :D bi resmi koymuslar bizde bakıoz :D