Ulutasbilisim.Com Vps Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum adam söylüyor zaten o senin istediğin - aradığın satıcı değil sende onun istediği -aradığı müşteri değilsin bu kadar basit. Esnaflık zihniyeti olarak bakarsan o hatalı zira vermiş olduğu söz var tutamamış elinde olmayan nedenlerle bu yüzden bile müşteri memnuniyetindende öte ticari ahlak olarak 6 tl yi ödeyebilirdi ödemeliydi belki ama işin öbüryanı sen kalkıpta 6 Tl için değil 300-400 Tl. için bile kimseye dolandırıcı deme hakkına sahip değilsin biraz kızdın diye intikam amaçlı şu açtığın konunun üslubu tamamen yanlış.

benim yazmak istediğim fakat beceremediğim yazıdır.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

emnimax bunu yazdı:

oliWeR bunu yazdı:

emnimax bunu yazdı:

oliWeR bunu yazdı:

hiçbirinizi tanımam etmem.

3-5 milyondan sebepde kimse dolandırıcılık yapmaz.

arkadaşın yorumuna da kızdım şahsen. "sizin sabırsızlığınız yüzünden" demiş. bence adam sabırsız değil söylenen günde saatinde verdiği paranın karşılığını istemiş. istemesi kadar da doğal birşey yok.vay efendim deyip sizin sabırsızlığınızın ceremesini ben çekmem diyemezsin (bence) en azından bir satıcı olarak dememen lazım.

+ olarak 3 tl den dolayı  **** dolancıdır diye başlıkda biraz ağır olmuş (bence).

ve son olarak

robert Bosch'un bir lafı geldi aklıma

insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi terci ederim...

edit: bu arada Türkiye lokasyonlu reseller kullanıyorum 10 gb alan 10 domain barındırma vs. vs. neredeyse 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadım. Türklerden alınmaz diyenlere karşılık yazdım bunu da

hocam arakdasa ben zaten senın dedıgın gıbı hıtap etmedım eger ssler duruyorsa koysun goreceksın hep kıbarca bır dılle durumu anlatmaya calıstım.

orda yazdıklarım sahsen bırazda ıcımden gecenlerı katarak anlatılmıs halıdır anlamıs olman lazımdı aslında nese ve bır sey daha tmm parasının karsılıgını ıstemesı cok dogal ama IP yok hocam nasıl acayım ızah ettım durumu 2 gun beklemenız gerek IP kalmamıs en 2 gun sonra kapanacak VPS ler var  onlardan bırını sıze tahsıs ederım dedım daha ne yapayım hocam olmayıncada yarat deyınce yaratamam ya dımı ama

estafurullah yaratmak Allah'a mahsus.

ben ticaret adamı değilim belki bu yüzden çok zarar ettim. 2 dükkan batırdım. (baba parası değil alın teriydi)bazen sırf ağzımdan çıktı diyecebimden boş yere paralar ödedim. sırf söylediğim zamanda bitiremediğim işler oldu diye ücretsiz yaptığım işler oldu. ben şahsen senin yerinde olsam gönderirdim o 6 tl yi (ben olsam) kimseyide karşımda konuşturmazdım. belki senin suçun değil ip olmaması, yada datacenterde o gün problemde olabilirdi, yangında çıkabilirdi herşey olabilirdi. ama karşındaki kişinin muhattabı datacenter değil sensin. o kişi datacenterde ip olup olmadığını bilmez. bilmek zorunda da değil.

herzaman bir ihtimal vardır birşeyler ters gide bilir yok ip olmaz yok bilmem ne olmaz. o yüzden baştan konuşulması lazım. uzaktan yapılan alışverişlerde ister istemez güven problemi oluyor. birde kişinin yerine kendini koymalısın öyle düşünmelisin. 

neyse çok konuştum ben sen gene de beni dinleme ticaret adamlarıyla konuş :) benim lafıma bakarsan benim gibi batıra batıra gezme ihtimalin çok yüksek :)

ama şunu biki benim gibi yaparsan kolay kolay  kimse çıkıp karşına benim paramı çaldı beni dolandırdı benim hakkımı yedi diye de konuşamaz.

ılk olarak 6 tl gondermen gerekırdı dıosun hocam pekı bundan oncekı musterılerımın gunahı neydıde bole 6 lıraları gıttı ( gercı bır tane oldu oda bu gun ama nese )

ondan oncekı musterılere haksızlık olmazmı su dunyada bı karar verdıysem hep ole gıderım esneklıgı hıc sevmedım oyuzden ona eksık yoladıysam bu arkadasada eksık yolalrım.

ıkıncı olarak 3 yıldır bu ısı yapıyorum yenı degılım allaha sukur cok paralar kazandım ama kaybetmedım :)

ılk 2 musterım bu gun oldu bole sorunlu ama olsun tecrube edındık dersımızı aldık ona gore yolumuzu bıraaz daha daraltıcaz.

bundan önceki müşterilerinin günahı (kusura bakma ama) senin müşterin olmalarıydı.

neyse sağlık olsun.

herkes kendine göre müşteri - satıcı bulması dileğimle :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Boşuna tartışıyoruz aslında.Dedicated satan arkadaş bu işi profsynl yapmalısın.Yapamıyorsanda hiç uğraşma bence bu işlerle.Bu adam sana 30 TL gönderdiyse 30 Tl geçmen gerekirdi.Sonuçta senin eline 27 TL geçmiyor.Açamıyosan terslik oluyosa o dc ile çalışmazsın olur biter

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ortada direk bi dolandırıcılık fln görmüyorum, 6 liralık bi havale ücreti sorunu olmuş olabilir,  6 lirayıda havale ette kapansın konu

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Ortada direk bi dolandırıcılık fln görmüyorum, 6 liralık bi havale ücreti sorunu olmuş olabilir,  6 lirayıda havale ette kapansın konu

sayın hocam bı alısverısımız olsaydı eger yanı hızmet alıp bı sıkıntı olsaydıda ucretı gerı yollasaydım tmm ucret benden de kesılsın sorun degıl bana ulasan paranın aynısını gerı yollardım

ama daha para bana ulasalı 12 saat olmus hızmet ısterım deyıp tutturuldu 2 gun bekleyınız izah ettim durumu rıca ettım olmadı

bende parasına hıc dokunmadan dırek gerı ıade ettım.parayı bana aktarırken 3 tl odemıs hızmet saglayamadıgım ıcın yapabılecegım ucretını gerı ıade etmektı ve gerı tranferdede hesap ucretını benım odemem anlamsız olur.her musterı hızmet almadan parasını gerı ıstese her ucretı ben neden odeyeyım.

konunun silinmesini rica ediyorum saygılar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

ya cidden olur böyle seyler  6 tl veya 1 milyar önemli deyil küçük bir sorun cıkmıs anlasılmamıs olmus bence uzaktmayın 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Konu 6 TL deil neyse. Laf kalabalığı yapma hala açıklayamadın lafı dolandırıyosun. Sen Razordc.us ı açıkla bakalım. paneli açıkla olmayan datacenterdaki ip yi açıkla:)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

6 tl muhabbeti ve dolandırıcılık yanlış ama ortada yalan var buda benim olduğu gibi güvenimi sarstı

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 6709 Toplam Mesaj: 49