Ümraniyeyi Bilen Müridler?
-
hacılar kafayı yicem. bugün gittim adamdan gitarı almak için erdem hastanesinin önüne tarif ettiği şekilde ama bi türlü adamın evini bulamadım. aradım tarif et felan yok.. bi türlü olmadı. neyse dedi ben geleyim alayım seni ordan dedi gelmiş beklemiş felan filan derken ben çamlıca özel erdem hastanesinin önünde olduğumu farkettim :| sonra hayır özel değil dedi neyse yarın alırsınız dedi :|
şimdi bu çakmak mahallesimiymiş neymiş ordaymış bu erdem hastahanesi. köprü felan varmış. çengelköyden nasıl gidebilirim oraya? hangi otobüs/minibüslere binerek gidebilirim bi yardım edin kafayı yicem. -
bulamadigim adres yuzunden sinirlenip agladigimi biliyorum :D kolay gelsin hocam :)
-
hocam tepe üstü otobüslerine bin eğer kadıköy tarafından geliyorsan çakmak sapağında in ama eğer dudullu tarafından geliyorsan tepeüstü durağını geçtikden sonra ineceksin zaten merkezi bir yer. E5'in üzerinde ki köprünün hemen bitişiğinde o köprü dediği olay o.
-
9üd geçiyormu hocam çekmeköyden
-
çengelköy maxinin ordan neye binmem lazım
-
hocam iett sitesine gir. ordan yol bulucusu var. hafif 5 dk araştır bulursun. olmadı dudullu-ümraniyeye giden tüm minibüs otobüslere bin
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
çengelköy maxinin ordan neye binmem lazım
-----------------------------hacı tepe üstüne giden herhangi bir araca bineceksin,minibüs de olması gerekli ben ümraniyeli değilim 1 kere gittim ve akrabalar yaşıyor oradan hatırlıyorum.
-
Alemdağ caddesinden geçen minibüsler de diyebilirsin zaten çengelköy'den 2 tane yol var bir tanesi Şile otoyoluna gider diğeri ise Fsm/Tepeüstü bağlantı yolu. Sen Tepe üstü ne gitmek için bir minibüse bineceksin zaten büyük bir hastahane çengelköy ile o kadar da araları yok. Çok yakın.
-
hocam 15B ye bin direk seni umraniyeye kadar goturur. Umraniye carsida inme icin sofore soyle seni IGDAS ta indirsin
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar kafayı yicem. bugün gittim adamdan gitarı almak için erdem hastanesinin önüne tarif ettiği şekilde ama bi türlü adamın evini bulamadım. aradım tarif et felan yok.. bi türlü olmadı. neyse dedi ben geleyim alayım seni ordan dedi gelmiş beklemiş felan filan derken ben çamlıca özel erdem hastanesinin önünde olduğumu farkettim :| sonra hayır özel değil dedi neyse yarın alırsınız dedi :|
şimdi bu çakmak mahallesimiymiş neymiş ordaymış bu erdem hastahanesi. köprü felan varmış. çengelköyden nasıl gidebilirim oraya? hangi otobüs/minibüslere binerek gidebilirim bi yardım edin kafayı yicem.
-----------------------------Kardeşim sinir yapmana gerek yok senin oradan bineceğin herhangi bi araç seni çamlıcaya getirir ve çamlıcadan bineceğin Dudullu minibüsleriseni istediğin yere getirecek ÇAKMAK ta ineceksin indiğinde bir köprü göreceksin altından otoban geçiyor o durakta etrafına bakarsan ikiz kırmızı beyaz iki bina tepesinde ERDEM HASTANESİ yazıyor zaten..
-
Burda çalışıyor olmama rağmen ve önümüzdeki 2-3 senede burda bulunacağımı düşünmeme rağmen nedense hiç öğrenemicem gibi bir his var ümraniyeyi:)