folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ümraniyeyi Bilen Müridler?

Ümraniyeyi Bilen Müridler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacılar kafayı yicem. bugün gittim adamdan gitarı almak için erdem hastanesinin önüne tarif ettiği şekilde ama bi türlü adamın evini bulamadım. aradım tarif et felan yok.. bi türlü olmadı. neyse dedi ben geleyim alayım seni ordan dedi gelmiş beklemiş felan filan derken ben çamlıca özel erdem hastanesinin önünde olduğumu farkettim :| sonra hayır özel değil dedi neyse yarın alırsınız dedi :|  
    şimdi bu çakmak mahallesimiymiş neymiş ordaymış bu erdem hastahanesi. köprü felan varmış. çengelköyden nasıl gidebilirim oraya? hangi otobüs/minibüslere binerek gidebilirim bi yardım edin kafayı yicem.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    bulamadigim adres yuzunden sinirlenip agladigimi biliyorum :D kolay gelsin hocam :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam tepe üstü otobüslerine bin eğer kadıköy tarafından geliyorsan çakmak sapağında in ama eğer dudullu tarafından geliyorsan tepeüstü durağını geçtikden sonra ineceksin zaten merkezi bir yer. E5'in üzerinde ki köprünün hemen bitişiğinde o köprü dediği olay o.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

9üd geçiyormu hocam çekmeköyden

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

çengelköy maxinin ordan neye binmem lazım

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam iett sitesine gir. ordan yol bulucusu var. hafif 5 dk araştır bulursun. olmadı dudullu-ümraniyeye giden tüm minibüs otobüslere bin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MMB bunu yazdı:
    -----------------------------

çengelköy maxinin ordan neye binmem lazım

hacı tepe üstüne giden herhangi bir araca bineceksin,minibüs de olması gerekli ben ümraniyeli değilim 1 kere gittim ve akrabalar yaşıyor oradan hatırlıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Alemdağ caddesinden geçen minibüsler de diyebilirsin zaten çengelköy'den 2 tane yol var bir tanesi Şile otoyoluna gider diğeri ise Fsm/Tepeüstü bağlantı yolu. Sen Tepe üstü ne gitmek için bir minibüse bineceksin zaten büyük bir hastahane çengelköy ile o kadar da araları yok. Çok yakın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

hocam 15B ye bin direk seni umraniyeye kadar goturur. Umraniye carsida inme icin sofore soyle seni IGDAS ta indirsin

**EbMaRtEu**
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:

hacılar kafayı yicem. bugün gittim adamdan gitarı almak için erdem hastanesinin önüne tarif ettiği şekilde ama bi türlü adamın evini bulamadım. aradım tarif et felan yok.. bi türlü olmadı. neyse dedi ben geleyim alayım seni ordan dedi gelmiş beklemiş felan filan derken ben çamlıca özel erdem hastanesinin önünde olduğumu farkettim :| sonra hayır özel değil dedi neyse yarın alırsınız dedi :|  
    şimdi bu çakmak mahallesimiymiş neymiş ordaymış bu erdem hastahanesi. köprü felan varmış. çengelköyden nasıl gidebilirim oraya? hangi otobüs/minibüslere binerek gidebilirim bi yardım edin kafayı yicem.

Kardeşim sinir yapmana gerek yok senin oradan bineceğin herhangi bi araç seni çamlıcaya getirir ve çamlıcadan bineceğin Dudullu minibüsleriseni istediğin yere getirecek  ÇAKMAK ta ineceksin indiğinde bir köprü göreceksin altından otoban geçiyor o durakta etrafına bakarsan ikiz kırmızı beyaz iki bina tepesinde ERDEM HASTANESİ yazıyor zaten..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Burda çalışıyor olmama rağmen ve önümüzdeki 2-3 senede burda bulunacağımı düşünmeme rağmen nedense hiç öğrenemicem gibi bir his var ümraniyeyi:)

Toplam Hit: 2831 Toplam Mesaj: 17