Umut Işığım - (Silver Linings Playbook)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Amerikalıların aşk filmleri bize ters onların aşk hikayeleri bu karısını tarih öğretmniyle yakalıyor banyoda kafayı yiyor hastahanede falan kalıyor sonra çıkıyor bir deli kız var onuda kocası ölüyor o kız da kafayı yiyor kocasına vermediği için kocası gitmiş buna victoria secreter midir nedir ordan don tuman alıyor aldığı tumanları getirirken birine yardım edeyim derken adamın lastiği patlamş arabadan inerken araba çarpıyor ölüyor bunlar birbiriyle tanışıyor iki deli sonra bir birine aşık oluyorlar kız birde kocası öldükten sonra bunlıma girmiş 11 kişiyle ilişkiye girmiş amerikalılar da çok geniş düşünyorlar abicim bu ne ya.

abicim ne yaptın siktin attın filmi ya :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

Amerikalıların aşk filmleri bize ters onların aşk hikayeleri bu karısını tarih öğretmniyle yakalıyor banyoda kafayı yiyor hastahanede falan kalıyor sonra çıkıyor bir deli kız var onuda kocası ölüyor o kız da kafayı yiyor kocasına vermediği için kocası gitmiş buna victoria secreter midir nedir ordan don tuman alıyor aldığı tumanları getirirken birine yardım edeyim derken adamın lastiği patlamş arabadan inerken araba çarpıyor ölüyor bunlar birbiriyle tanışıyor iki deli sonra bir birine aşık oluyorlar kız birde kocası öldükten sonra bunlıma girmiş 11 kişiyle ilişkiye girmiş amerikalılar da çok geniş düşünyorlar abicim bu ne ya.

abicim ne yaptın siktin attın filmi ya :|

amerikalıların rahatlığı ayrı bi konuda harbiden film tecavüze uğramış :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

up olsun izlemeyen kalmassıııınn

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

http://sinemayeri.net/umut-isigim-2012-1080p-turkce-dublaj-hd-izle/ 

izleyin lütfen :D

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Senin siteden izledim hocam da bazı yerlerde takılmalar mı vardı sanki wtf falan dedi mesela orda ses gelmedi.

kulağına birşeyler fısıldadığı sahnede ne olduğunu bilen varsa özelden söylerse sevinirim.

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
Toplam Hit: 2031 Toplam Mesaj: 16