Umutsuzluk Adına

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hacı kız Stockholm sendromu olmazsa bana yardım etmezdi diyorsunda zaten öncesinde kız onu seven biri sevişen biri.Ayrıca silahı belime koydum demişsin kapıyı acarken ondan sonrada komşu kızını vurdugundan bahsetmişsin.Burda bir kopukluk var.

Geç cevap verdim hocam yeni gördüm kusura bakma. Sevişen biri evet ama kim kendisini bağlayıp, kafasına silah dayayan biriyle tekrar olur ki? :) Ayrıca evet, kopukluk demeyelim de oraya bir, "elim bir anda silaha gitti..." vb. eklenebilir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

"Yeni yazım dostlar, umarım beğenirsiniz" 

Bu yazıyı gordukten sonra okumadım , böyle konulu yazılarda gerçekcilik ararım kendımı kaptırmam ıcın ama daha ılk bastan yazarın gercek kımlıgını gorursem veya aklımdakı soyut yazarı somutlaştırırsam kendımı onda goremem çok ütopik oldu heralde fakat basta böyle acıklama yapmazsan daha etkıleyıcı olur dıye dusunuyorum belkıde sadece benım ıcın .

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hikaye tadında... Ortalarına kadar okudum. Gayet güzel.... Çok beğendim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Hikaye tadında... Ortalarına kadar okudum. Gayet güzel.... Çok beğendim.

Eyvallah hocam, sağol.

Toplam Hit: 2193 Toplam Mesaj: 15