Under İn Başına Belayım.. Yine Bir İsteğim Var...
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
http://tahribat.com/aboutweb.asp
-----------------------------zone izin vermiedi malware diyor :)
-
Valla bi kere andır gerçekten en sevdiğim adminlerimizden haxion.
Hatta beni en çok banlayan admin :D Selçuk abi olsun andır olsun en sevdiğim adminlerdendir. Benim bu kişiler tarafından gereksiz yere silinen konum olmadı ve ya aldığım ban olmadı :\ Alayında hak etmişimdir açıkçası :D
Senin bi konun silindi diye bizi itin g.tüne soktun haxion kardeşim yaw :W
Edüt// Bende andırın başına belayım :D Beni de haksız yere banladı :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Valla bi kere andır gerçekten en sevdiğim adminlerimizden haxion.
Hatta beni en çok banlayan admin :D Selçuk abi olsun andır olsun en sevdiğim adminlerdendir. Benim bu kişiler tarafından gereksiz yere silinen konum olmadı ve ya aldığım ban olmadı :\ Alayında hak etmişimdir açıkçası :D
-----------------------------sen oyle san. profiline gir bi bak bakalim
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Valla bi kere andır gerçekten en sevdiğim adminlerimizden haxion.
-----------------------------Koptum. :) 3 Saat Ban. Aşkta Sanırım Böyle Bişey olsa gerek.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bir gun bu sitede bi tecavuz olayi olunca oda under dan bilinecek yanarim ona yanarim.
-
gunde kac konu siliniyor haberin varmi ? bazen oyle oluyor ki konu silmekten parmaklarim, silinme sebebi yazmaktan beynimiz agriyor.
bu is otomatige de baglanabilir ama bunun birde servera getirecegi yuk var. aslinda olabilirde ama bu is icin rene nin el atmasi gerekiyor
-
bazen senin olcay olabilecegini dusunuyorum nedense
-----------------------------Yok yaw, o kadar da değil.. Her tecavüz suçunu senin üzerine atmayız, attırmayız Under.. :)
Günde kaç konu silinirse silinsin, benim istediğim olayın size ekstra bir zorluğu yok,
Bir programcıya akıl vermek gibi olmasın ama
sadece konuyu silen asp kodlarının içine en fazla 3 satır asp kodu ekleyeceksiniz o kadar ? :)
O silinme sebeplerini yazan beyninize kuvvet, ben zaten o silinme sebeplerine hasta olduğumu size söylemiştim :)
Benim olcay olma konumu size pm ile açıkladım..
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Senin bi konun silindi diye bizi itin g.tüne soktun haxion kardeşim yaw :W
-----------------------------Ben bir konum silindi diye size bir laf söylemedim..
Sadece aklıma takılan bir özelliği açıklamaya çalıştım..
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------yaw adamı vurun kahpeye durumuna düşürdünüz yazıktır etmeyin eylemeyin yaw :D
-
dirdir etmek yerine actiginiz konularin kurallara uygun olmasina ozen gosterirseniz boyle $eylere gerek kalmaz.
-
iLLuMiNaTi her zaman 3.yorumu atan sen oluyosun 3.sayfa haberleri gibi ;)
-
Konu ID: 30313
Konuyu Acan : ibnetor
Konu Başlığı : Selamün Aleyküm....
Silinme Sebebi : a.s10/5/2009 3:31:00 PM Konu ID: 14100
Konuyu Acan : yagmurtech
Konu Başlığı : Selamun Aleyküm...
Silinme Sebebi : a.s10/5/2009 3:31:00 PM Konu ID: 36740
Konuyu Acan : weziriazam
Konu Başlığı : Selamun aleyküm
Silinme Sebebi : a.s10/5/2009 3:31:00 PM Konu ID: 3452
Konuyu Acan : shineee
Konu Başlığı : selamin aleyküm
Silinme Sebebi : a.s10/5/2009 3:31:00 PM Konu ID: 96488
Konuyu Acan : KiziLatesLi
Konu Başlığı : Ödevim İçin Yardımmm
Silinme Sebebi : aleyküm selam10/5/2009 3:29:00 PM Puhaha :)