Üni. Kontejan Açıkları
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de ekten gittim. Kazanırsınız.
Bu nası bi mantık hocam. Açıkta kalan 100bin kişi varsa hepsi kazanacak mı yani ?
-----------------------------Kozunu iyi oyna kazanırsın. 4 yıllığa bile girecek puanım varken ben gidip anadoluda 2 yıllık bir bölüm seçtim kazandım. Eğer sende anadoluda ücra bi yer seçersen kazanırsın.
Kaybedenlerin çoğu güzel yerler seçtikleri için kaybediyorlar. Adam puanım yetiyor diye hemen gidip yüksek bi yer seçiyor, halbuki herkez seçtiği için puanlar artıyor. Bunlar önemli.
-
yaw allahalla benim teyze oğlu yapmış ek kontenjan tercihi nasıl yapmış yaw ? 25 / 28 diolar allala
-
bugun 3ü asıl kayıtlar basladı 10 u gibi bitecek asıl kayıtlar 2 3 gun sonra kontenjanlar acıklanır 8 tercih yapıır ama üninin en son aldıgı adam kac puanla girmişse o puanın altında kaldıysan tercih edemiyosun ben bu kadar bilgi toplayabildim
-
svs bunu yazdı:
bugun 3ü asıl kayıtlar basladı 10 u gibi bitecek asıl kayıtlar 2 3 gun sonra kontenjanlar acıklanır 8 tercih yapıır ama üninin en son aldıgı adam kac puanla girmişse o puanın altında kaldıysan tercih edemiyosun ben bu kadar bilgi toplayabildim
-----------------------------ewet bugün basladı 10 gibi biter.. emirreis haklı.. ahanda bende öle yaptım güzel yerler sehirler gelmedi a.q DİKKATLİ olun.. arkadaslar :)
-
büyük bekleyiş sürüyor :| bi açıklansada kurtulsam şundan ya off kanser oldum :(
-
puanın kaç hocam
?=
-
yaw svs ciddn biradr aldığı alt puandan aşşası olmiimi yaw yani üninin puanını düşürm gibi bi ihtimali olmiimi
-
la ben sözelden 293 aldım!..bişiler olurmu ek kontenjan falan!..a.q beni okul puanı yıktı 60 geldi:(
-
sen 293 almışsın ben 200 le bıyerlere gırmenın derdındeyım :D
-
Kelv1n bunu yazdı:
sen 293 almışsın ben 200 le bıyerlere gırmenın derdındeyım :D
okul puanıyla birlikte 293!..