Üni Ödewi
-
önce teşekkürle başla sonra şunu yapcaz bunu yapcaz diye anlat ondan sonra iyi dileklerle bitir konuşmayı en basiti bu :)
ilk okulda bi seçim konuşması yapmıştım buna benzer bi ödevdi yine, herkes bana oy vermişti bunu görünce o geldi aklıma :D
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------önce teşekkürle başla sonra şunu yapcaz bunu yapcaz diye anlat ondan sonra iyi dileklerle bitir konuşmayı en basiti bu :)
ilk okulda bi seçim konuşması yapmıştım buna benzer bi ödevdi yine, herkes bana oy vermişti bunu görünce o geldi aklıma :D
-----------------------------
işte öle bişey.. -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
hocam admın id 35000 siteyi ne kadar tanıdıgı tartısılır.Malum yeni üye gelipte beım falanca falanıma şu,bu lazım dese siteyi gözlemlemiş birisiyse bize ne senin falanından diyenler olabılcenı dusunmesı cok normal.her tip insan var sitede bak ben bıle bukadar dil dokuyorumda halen adama,ödevi konusunda bi faydam olmadı :)
Gerçi evet kurdugu cumlelere bakılırsa hem anlatım bozukluğu hemde ödevini ziklemez bir tavrı oldugu söylenir ama önyargıdan da ileri gitmez..
-----------------------------sabah 10da yazılmış mesaj dediğin gibi adam bi gelir bakar mesaja ne yazmışlar ne etmişler diye
öylesine açılmış konu yığınlarından bir tane daha sadece
sınıfı geçmiş mi bilmiyorum bir kaç tane daha konu var sınıf geçmeyle alakalı aynı müridin
umarım geçmiştir ve şu anda üniversitededir -
edit:edit :)