Uni Tercihlerinden Sonra Ev Sıkıntısı Buyrun Buraya
-
Arkadaşlar 24 tercih yapılıyor bildiğiniz gibi ben bursada oturuyorum ilk 2 uludağ yazdım ilköğretim 2.öğretim olarak daha sonra kocaeli var izmir var yalova var balıkkesir var 4 tane de istanbul var nyse buraları onemli değil atıyorum olduki kocaeliyi tutturdum tek başıma ev tutamam tahri muridlerimizden ev arkadaşı bulup ev tutarmıyız? en fazla 3 kişi olsn derdim evde 3 ten fazlası bokluk getiriyor :D
yani konu şu tutturacağım yere göre universite ev arkadaşı arıyorum.... arıyanlarda vardır bu konuda anlaşabilir herkez diye dusunuyorum...
-
İlk sene yurtta kalmanı tavsiye ederim. Eve çıkacağın kişiyi seçebilme açısından. Devlet yurdunu önermiyorum.
Çok arkadaşım geldiği gibi eve çıktı sorunlar oldu ayrıldılar.
-
apartlara felan bak ?
-
devlet yurdunda kalırsın. ayrıca buranın devlet yurdu bi çok özel yurttan daha iyidir. ev kiraları da 450-500 arası(toki-bayındırlık için ki burdan okul 10 dk.) özel yurtlar da 200-300-400 gider... ev daha mantıklı yani
-
hocam bende sakaryada okuorm ilk sene yurtta kalman şiddetle önerilir.cünkü hiç tanımadıgı kişilerle eve çıkıp ayrıla sonra ortada kalan cok arkadasım oldu once yurda git derim tabi çok samimi oldgn adamlar olr o zamn ayrı
-
trabzona gitme ihtimalim var trabzonda ortam nasıl dün arkadaş anlattı minibüsde bi bayanın yanına oturdu diye şoför kaldırmış çocuğu :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
trabzona gitme ihtimalim var trabzonda ortam nasıl dün arkadaş anlattı minibüsde bi bayanın yanına oturdu diye şoför kaldırmış çocuğu :D
-----------------------------yok artık :D:D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------Böyle götoğlanları karadenizin adını kötüye çıkartıyor. İbneye bak sanane istersem kucağına otururum. Bana hiç rastlamıyor bunlardan.
-
ben de istanbul üni. edebiyat fakültesi yakınlarında ucuz fiyatlı kiralık ev ve ev arkadaşı arıyorum, cevap verecek olan varsa lütfen konuya mesaj atma yolu ile değil pm ile ulaşsın, teşekkürler
-
Yahu psikopat mısın 2. öğretim yazıyorsun :S O kadar parayı nasıl ödüyecen.
Bi yerleş de ev meselesi kolay. En kötü ihtimal 1-2 ay gittiğin yerde yurtta kalırsın.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------Hocam karadenizin en kıyak yeridir;yerleşim açısından. Tepelerdeki evler daha bir şahanedir merkezinde.Çünkü karadeniz ayağının altındadır.
Anlattığın olay doğrudur.Darkskulla katılıyorum orda olduğum süreçte banada denk gelmedi :) Ancak bir istanbul veya izmir havasıda bekleme =)