Ünidersite Ygs-Lys Eğitim Seti (İstek)
-
ünidersite ygs lys eğitim seti elinde olan varmı acaba bu sene sınava hazirlanmaya karar verdim kaynak yok ve ünidersite en iyisi diye duydum elinde olan varsa verirse coook güzel olur hele torrent olursa tadından yinmez
-
edit rezil olduk:)
iQsuz tarafından 25/Ağu/12 12:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Banada lazım ama hep part part şeklinde olduğunda indirilmiyor :( Bulan olursa çok sevinilim
-
Kardesimde var bu set, ama o kadar seyi nasil bilgisayara yuklerim, upload ederim hic bir fikrim yok.
-
hocam sen onları kopyalasan bana göndersen ben onları torrent yapar atarım tbt için kargo cd masrafı falan hiç sorun değil aslında du pm atayım ben :)
-
Takipteyim inşşallah torent filan bulunur.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Takipteyim inşşallah torent filan bulunur.
@blooom haftaya pazar günü memlekete gelio salı günü falan bende olur torrent olarak atarım ben
-
her türlü takipteyim :)
-
bende halen duruyor harddiskte güzel bir set. linklerinide kaydetmiştim. ama baktım şimdi linkler ölü. 100-150 gb birşey benim upload etmem imkansız:)
edit: şimdi baktım 62 gb imiş biraz uçmuşum
sivil tarafından 27/Ağu/12 00:17 tarihinde düzenlenmiştir -
sivil bunu yazdı
bende halen duruyor harddiskte güzel bir set. linklerinide kaydetmiştim. ama baktım şimdi linkler ölü. 100-150 gb birşey benim upload etmem imkansız:)
hocam parça parça bölseniz mat fizik gibi onları torent olarak atabilirsiniz
-
Elixiron bunu yazdısivil bunu yazdı
hocam parça parça bölseniz mat fizik gibi onları torent olarak atabilirsiniz
Matematik ve Türkçeyi torrent olarak paylaşırsanız harika olur. Bu sene sınava gircem. Dershaneye yazılmadım biri bu eğitim setini paylaşırsa harika olur.