Unisex Giyim Ürünü Satan Var Mı?
-
Merhaba müridler,
Öncelikle unisexi bilmeyenler için açıklayayım. Her iki cinsinde kullanabileceği ürünler anlamında.
Unisex giyim ürünü satan var ise konuya ürünlerini koysun, beğendiklerim için pm atarım görüşürüz. -
niye ekşiden c/p ?
-
O cp değil, köprü ve sana ne? Gereksiz post atma.
-
neyse dostum şimdi gereksiz tartışmaya gerek yok. köprüyse köprüdür.
-
hocam ne istiyorsun sen ? Ne için yani hem sevgilin hem sende mi olacak, saat mi, kot mu, ayakkabı mı ?
-
tiger ayakkabilardan al unisex onlar(=
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ne istiyorsun sen ? Ne için yani hem sevgilin hem sende mi olacak, saat mi, kot mu, ayakkabı mı ?
evet hem sevgilimde hem bende olacak. giyim dedim hocam, sweat shirt mevsim için uygun.ugur0 bunu yazdı:
tiger ayakkabilardan al unisex onlar(=
converse işimizi görüyor şimdilik :) -
sevgilinle aynı şeyi giyip romantik ve sempatik bir godikleme denemesi yapacaksın anlaşılan.
-
Ya bazen bakıyorum millet acaba gerçekten bu kadar aciz mi diye? abicim git crayz mağazasına yada o tarzda tişört satan bi mağazaya git beğen al.Ha ille netten alıcam dersen yaz google unisex giyim için yaklaşık 152.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,23 saniye) bi tanesi görüntüle .
-
Keyfimin kahyası mısın? O googledaki 152k sonuçtan hangisine güvenebilirsin? Bahsettiğin crayz mağazasından Rize'de yok. Salak salak post atma.
-
Gitti gidiyordan bakabilirsin.