Universiade 2011 Erzurum Kış Oyunları.
-

Bildiğiniz Gibi Universiade Kış Oyunları 2011 Yılında Erzurum'da Yapılacaktır.
Şehir içinde bayagı yenilikler yapıldı. Şehir modifiye edildi ve binlerce kişiyi agırlayacak hale geldi.
Organizasyonu İzleyecek Olan Arkadaşlar varmı?

-
kanka beraber izleyecektik nasip olmadı :(...
kanka senin beni bulamadığın bir saat medresenin yanı yapıldımı lan kaç kere çukura düştüm a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kanka senin beni bulamadığın bir saat medresenin yanı yapıldımı lan kaç kere çukura düştüm a.q
-----------------------------ahahahahah :D evet yapıldı hacım :D simdi alt tarafı yıktılar orayı yapıcaklar :F
-
Helyum bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ahahahahah :D evet yapıldı hacım :D simdi alt tarafı yıktılar orayı yapıcaklar :F
-----------------------------sokam la şehir şantiye gibiydi :)
neyse TOsunla gidersiniz artık :)
-
gonulluye basvurdum duyduguma gore beklendiginden az cıkmıs gonullu sayısı verdim teknoloji birimine :D
-
Helyum bunu yazdı:
gonulluye basvurdum duyduguma gore beklendiginden az cıkmıs gonullu sayısı verdim teknoloji birimine :D
-----------------------------len hemşerilerim o konuda pasif mülakata giriyoz a.q 1 tane erzurumlu yok memlekette iş yok adamlar iş başvurusuna gelmiyo anlamadım gitti :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------len hemşerilerim o konuda pasif mülakata giriyoz a.q 1 tane erzurumlu yok memlekette iş yok adamlar iş başvurusuna gelmiyo anlamadım gitti :)
-----------------------------dogru diyosun :D adamlar iş bulmak istemiyo iş beni bulsun diyo :D onun istedigi gazoz agacı oda burda yetişmiyo :D
-
myth1907 bunu yazdı:
beraber izleyebiliriz izlemek isteyen varsa :) bizim ev beleş tepe gibi balkondan izleyebiliriz...
-----------------------------bilet alcaktım tükenmiş arkadaş :D
Rize den nasıl izliyoruz la erzurumu :/
-
Palandöken hareketlenir mi? Bu olimpiyatlardan dolayı.
-
erzurumun soğu ve karı ilk defa bir işe yaradı :))
Şu sınavı inşallah iyi verirde Dünyanın gözdesi olur başka kış sporlarıda yapılır
-
break bunu yazdı:
Palandöken hareketlenir mi? Bu olimpiyatlardan dolayı.
-----------------------------aslında hep hareketliydi ama simdi daha bi farklı olucak.
@Dj_Alper
kar para edince yagmadı :D