Universite
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Açıköğretim kayıtları 30 ekimde başlayıp 10 kasımda sonra erecek bildiğim kadarıyla...
-----------------------------
hım bi denemek lazım cok saol hacı da acık oğretime basvurmakiçn ne gibi şartlar yer alıyor :l -
Gerçekten üni okumak istiyorsan açık öğretimde bazı bölümlerde yatay geçiş yapıp o bölümü normal 4 yıl olarak okuyabiliyorsun.yani açık öğretim olarak başlıyorsun 2 yıl sonra yatay geçiş yaptığın bi üni de 3. sınıf olarak normal okuyorsun.muhasebe,işletme,iktisat... gibi bölümlerde bu var.
-
kardeşim acık ogretım bıraz calısınca gecılecek bı olay 4yılıda rahat bısekılde bıtırırırsın ama bıraz calışacaksın yardımcı kıtap var sadece ona bakman yeterli arkadaslarım bıtırdı
-
açık öğretim kayıtları istedikleri ayda olabilir fakat açık öğretimi tercih edilecek süre ne zaman!!! geçti diyorum geçti:) geçen sene 3 kere tercih oldu(bu senede baya boş yer kalmış bence yine 3.tercih yaptırırlar)
bu arada bolu - bor ne fark var:):):D
-
hım inş gene cıkar osaman ya bu acık oğretimde meslekibolumler yok dimi ben elektirik eloktronik uzerine mezunumda :)
-
hacı bak ben uzaktan okuyanlardanım mersin üniversitesinde eğer dgs düşünüyorsan az buçukta bilgin varsa gel bizim okula kont açığı var ama
660 kağıt harç alıyolar hocalar derslere gelmiyolar(evet nette ama yinede gelmiyolar).
ama sonuçta dgs ile 4 yıllığa geçme şansın var kafan rahat olur...
-
volkan bide şunu incele : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=49560