Üniversite Bütünleme?
-
arkdaşlar bulunduğum üniversite normalde yaz okulu sistemini kullanıyordu fakat sanırım bu yıl kalkıcak. bütünleme gelicek. tam oalrak sistemi bilmiyorum kalınan derslerden yılın sonundamı sınava girilir . yoksa her dönem sonundamı?
kaç dersten bütünlemeye girileceği sınırlımıdır?
notlar açıklandıktan sonra tahmini ne kadar süre vardır büt için
-
bizde büt sınırı yoktu, kaldığın dersten giriyordun bütünlemeye, ortalama yükseltek için giriliyormu bilmiyorum çünkü hiç girmedim. bizde final notu yerine geçiyordu bütünleme.....
-
Hoca git ogrenci islerine sor burdan millet nerden bilsib daha okulun ismini vermemissin
-
Bütünleme iyidir :) Bazı hocalar finallerdeki soruları tekrar sorarken bazıları 3 kişi bir araya gelse çözülemeyecek sorularla gelirler.
Bizdeki uygulamada FF, FD varsa ve ortalama tutmuyorsa CC altındaki tüm derslere girmek zorunluydu. Ortalama sınırın üzerindeyse sadece FF ve FD'ler zorunlu, FD - CC arası dersler isteğe bağlıydı. Sınavlar dönem sonu yapılır. Dersi büt ile geçemezsen, ortamalan yeterli ise, öğrenime devam ediyorsan ertesi yıl ücretsiz olarak alttan alabiliyordun.
-
büt iidiir ii
6 dersim var 3 tane fimalde veriyorum 3 tanesini bütte veriyorum
her dersten büte girme şansın var
finalden 2 hafta sonra büt sınavları oluyo
hocalar aynı soruları sorar yada benzer soruları
çan eğrisi varsa okulda...sınıf bütte kalabalık olmuyor ve yüksek aldığında sınıf birincisi olduğun için aa ortalama düşüyor..
geçen sene bizde bütün bütü bile vardı omg...yeterki diolar alttan ders bırakma D:
-
büt iyidir. derslerden geçersin.
yıl sonu final notu açıklandıktan sonraki hafta bütler olur.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
büt iyidir. derslerden geçersin.
yıl sonu final notu açıklandıktan sonraki hafta bütler olur.
-----------------------------fakat sorun şudur ki benim alta 4 adet dersim var 2 si güz 2si bahar
ve kimse büt geliyo filan demedi yaz okullarında halledicektim şimdi 3.sınıftayım dolayısı ile 3 . sınıfın 2 dersini birinci ve 2. dönem alamıcam
bu durumda okul uzaması söz konusu :)
jopu tutturmasalar bari bana.
yanlız öğrenci işlerinden bir abi dediki ani birşey olduğu için önümüzdeki yaz yaz okulu olur sonra büt olur diyor filandı falandı olursa süper olur