Üniversite Edebiyat Final Sınavındaki Vukuatlar (Bomba Sorular)
-
arkadaşlar bugün edebiyat final sorularını görünce 150 kişiden yaklaşık 7-8 kişi bayıldılar, ambulans filan geldi.
ve yaklaşık 100 den fazla kişi de dersten kaldı.
Geçme notu:40
Sınav esnasında;
daha soruları vemeden önce, ilk 3 soruya doğru yanıt vermeyen kişi bu dersten geçmeyi unutsun dedi.
Sorular geldi herkes tir tir titredi. sınıftan bi ovvvvv sesi yükseldi. sorulara baktım, millete baktım bir kahkaha attım. yahu bunu bilemeyecek kadar kişi nasıl olurda bu üniversite de toplanır dedim :D
soruları söyleyeyim mi istermisiniz :)
soru 1: İstiklal Marşımızın ilk 2 kıtasını yazınız (eksiksiz yazılmalı noktalama işaretleri önemli değil)
soru 2: İstiklal Marşımızın son 2 kıtasını yazınız (eksiksiz yazılmalı noktalama işaretleri önemli değil)
soru3: İstiklal Marşımız kaç kıtadan oluşmaktadır?
soru4: Güneş dil Teroremini yorumlayınız.
soru5: Çağdaş Türk Edebiyatı ders hocanızın isim ve soy ismi nedir?
puanlama:
1. ve
2. sorular 15 er puan değerindedir.
3. soruda yazdığınız cevabın doğru olması taktirde yazdığınız puanın değeri kadar puan alırısınız.
4. soru 59 puan değerindedir.
5. soru 1 puan değerindedir.
40 ve aşağısında not alan kişi çağdaş türk edebiyatı dersini tekrar almak zorunda kalacaktır.
o kalanların eğitim ve öğretim hayatına son vericeksin amk
-
Ederi 1 puan olan; ama "ben memur değil akademisyenim" diyen sorunun cevabı nedir ?
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Hani üniversite hocam? Daha doğrusu bölüm?
-----------------------------hocam orası bu konu için çok özele girer :)
-
Bizim hocanın 3 dk'lığına herkes kitap defter açabilir dediğine dönmüş olay :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------o kalanların eğitim ve öğretim hayatına son vericeksin amk
----------------------------- -
Bizim manyağın sorularında kitabı bile açsak cevabı zor buluruz. :) Hani biz kardeştik, hani eşitlik he? :D Hehe!
-
böyle şeyler çok oluyor. bizim hocanın birisi balkan haritası çizin diyor, adamın birisi bulgaristanı karadenizin kuzeyine güney rusyaya yerleştirmiş. romanyayı gürcistanın kuzeyine yerleştirmiş. guneyde suriyeyi çizmemiş oraya ırak ve iran çizmiş ama suriye olmadığımı için değişik bir şekil çıkmış ortaya. durum içler acısı yani.
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------o kalanların eğitim ve öğretim hayatına son vericeksin amk
-----------------------------
----------------------------- -
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
böyle şeyler çok oluyor. bizim hocanın birisi balkan haritası çizin diyor, adamın birisi bulgaristanı karadenizin kuzeyine güney rusyaya yerleştirmiş. romanyayı gürcistanın kuzeyine yerleştirmiş. guneyde suriyeyi çizmemiş oraya ırak ve iran çizmiş ama suriye olmadığımı için değişik bir şekil çıkmış ortaya. durum içler acısı yani.
-----------------------------:) hocam hadi neyse yine adam bilemeyecek kişilerin olacağı bir soruyu sormuş.
ama bize sorduğu soruyu bilemeyenlerin bu kadar çok olmasına çok şaşırıdm :) hani fire vermeden herkesin yapması gerekirdi