folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Üniversite Harçlarına İtiraz Dilekçesi...

Üniversite Harçlarına İtiraz Dilekçesi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    YÖK'ün Abbas Güçlü'yü kaale alacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz dostlar :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Başvuru sonucunuz : 8672. sırada imzanız kaydedildi.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    8774.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    Başvuru sonucunuz : 8797. sırada imzanız kaydedildi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    haberleri izlemediniz mi? rte onay vermedi. bakanlar kurulu da büyük ihtimal onaylamayacak. haberin dediğine göre ikinci öğretimde birinci öğretim gibi zam oranı %8 olacak. Üniversitenin bir insiyatifi var. Bu zam oranına isterse üniversiteler %20 kadar ekleyebilecek..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=203024

Erdoğan istedi harçlar indiriliyor
    Erdoğan döner yerken yapılan harç protestosu işe yaradı. Erdoğan araya girdi harç fiyatlarında indirime gidildi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'nun 2009-2010 akademik yılında üniversitelerin ikinci öğretim katkı paylarına (harçlarına) yüzde 300'e varan oranlarda zam yapılması talebini hükümet uygun bulmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesiyle normal öğretim yapan bölümler gibi ikinci öğretime de yüzde 8 civarında zam yapılması kararlaştırıldı.

Maliye Bakanlığı, YÖK'ün yüksek zam talebini aşağı çekerken Milli Eğitim Bakanlığı da yeni harç rakamlarını Başbakanlık'a gönderdi. Harçlarla ilgili son kararı Bakanlar Kurulu verecek.

YÖK temmuz ayında, normal bölümler için harçlara yüzde 8 zam önermiş, dersleri akşam yapılan ve paralı olan 'ikinci öğretim' için ise 'maliyetin yarısı'na denk gelecek şekilde yüzde 300'ü bulan oranlarda zam teklif etmişti. Teklife tepki gösteren öğrenciler, bu zam oranıyla okumalarının mümkün olmadığını dile getirmişti. Harçlar geçen sene de yüzde 7-8 oranında artmıştı. Üniversiteler Bakanlar Kurulu'nun belirlediği harç miktarlarını yüzde 20 oranında artırabiliyor.

HANGİ FAKÜLTENİN HARCI NE KADAR?

Yüzde 8'lik zam oranına göre normal öğretim yapan tıp fakültelerinin yeni harcı 591, diş hekimliği ve eczacılığın 494, veterinerliğin ise 386 lira olacak. Mühendislik, mimarlık, ziraat ve orman fakülteleri ile güzel sanatlar fakültesine gidecek öğrenciler bu yıl 316 lira, fen-edebiyat, dil-tarih-coğrafya, ilahiyat, eğitim, mesleki eğitim, sağlık eğitim ve iletişim fakültelerine devam edecek öğrenciler 284 lira harç ödeyecek. Hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler bölümleri ise 313 lira harç alacak.

İkinci öğretim öğrencileri ise daha fazla katkı payı ödeyecek. Yüzde 8 zam oranına göre ikinci öğretim veteriner fakülteleri için 2 bin 134, mühendislik ve mimarlık bölümleri için bin 529, hukuk, iktisat ve siyasal için bin 155, edebiyat, eğitim, ilahiyat ve sağlık eğitim fakülteleri için ise bin 27 lira harç ödenecek. Devlet konservatuvarının ikinci öğretimi için öğrencilerin 4 bin 268, yüksekokullar için ise bin 155 lira katkı payı ödemeleri gerekecek.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    YÖK'ün Abbas Güçlü'yü kaale alacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz dostlar :)
    -----------------------------

Tamam sana inanıyoruz ozman malofaş mısın nesin la.Burada Abbas Güçlü ile alakalı bırsey yok dılekce hakkını kullanıyorsun .

Kaç paraya yukseldı haberın var mı harclar.Millet okumasın mı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Başvuru sonucunuz : 8813. sırada imzanız kaydedildi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 6763 Toplam Mesaj: 28