folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite İçin Almanya Gitmek(Yardım)

Üniversite İçin Almanya Gitmek(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bok gibi para gider. Yıllık hiç bişey yapmasan bulgaristan gibi bi yerde üniversite okusan 20 milyar paran gider. Arkadaşlar Bulgaristana gidiyorlar. Bi zükmü bilmiyolar tıp fakültesi okumak için bulgaristana gidiyorlar xD Bakalım bitirebilecekler mi :|

hoca abartma bulgarıstan gıbı bı yerde 20 mılyar gıtmez,viyana avrupanın en pahalı kentlerınden bı tanesı oldugu halde 20yi bulmuyor, 

bu arada sakın bulgaristan,ukrayna falan gitmeyin, denklik problemi var illa tıp okuyacam diyosanız macaristanı önerebilirim denkliği var ve össde yerleşme şartıda yok, aynen bulgaristan ve ukrayna gibi direk lise diplomasıyla kayıt olabilirsiniz

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    10 milyar zaten okul parası yıllık. 10 milyarda yese :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    gerçi oralar direk kayıtla aldığı için biraz tuzludur,ama 10 milyar yiyeceklerini zannetmiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

ya söle birşey var gittiğimde işe zaten direk 1000£ ile başlıcam 4000£ fln civarindaymiş uni paralari zaten yeme icme yatma gibi seylere masrafim olmucak önemli olan orda bi üni beni kabul edermi :|

edit:başlığa bak üniversite için almanya gitmek :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    Android bunu yazdı:

bu arada sakın bulgaristan,ukrayna falan gitmeyin, denklik problemi var illa tıp okuyacam diyosanız macaristanı önerebilirim denkliği var ve össde yerleşme şartıda yok, aynen bulgaristan ve ukrayna gibi direk lise diplomasıyla kayıt olabilirsiniz

kardeş ukrayna hakkıında solediklerin dogru denklik problemi var 2008 klavuzunda denk olan 1-2 unisi var ukrayna nın

fakat bulgaristan öle degil ab üyesi ve ab ye aday butun ulkelerdeki diplomalar birbirinde geçiyor  1ocak 2007 den beri butun bulgaristan unileri turkiyeyle denk

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    10 milyar zaten okul parası yıllık. 10 milyarda yese :|
    hazırlık bulgaristanda 3000€..

diğer yıllar 2500€

2 taksit şeklinde..

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

valla benim bkafamdaki planlarım tutarsa 1 yıllık devlet bursu ile bochum üniversitesi(almanya) , erasmus programı ilede ingilterede  bir üniversite cambridge olmasını isterim ama :D

umarım tutar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    Android bunu yazdı:

kardeş ukrayna hakkıında solediklerin dogru denklik problemi var 2008 klavuzunda denk olan 1-2 unisi var ukrayna nın

fakat bulgaristan öle degil ab üyesi ve ab ye aday butun ulkelerdeki diplomalar birbirinde geçiyor  1ocak 2007 den beri butun bulgaristan unileri turkiyeyle denk

hoca ukraynada osymnın yerlestıgı bı kac bolum war denklık verıyo muhım olan unıversıtelerın yok ıle anlasmasıdır,yoksa ukraynanın her unıversıtesının dıploması abde gecıyo sorun turkıyenın denklık vermemesı,bulgarıstandada elbet wardır denk yerler arastırmak lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

iyide almanyayı soruyorum ben ukrayna falan önemli değil benim için almanyada normal yada özel farketmez bir üniversite beni almak için benden neler istiyor

mesala 2 yada 4 yıllık bir üniye falan yerleşmek gereklimi ?

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

2 yıllıkları tanımıyolar burdakı lısans programlarının ordakı karsılıgı onlısans lısans+yuksek lısans yaptıgın zaman orada lısans sevıyesını yakalamıs oluyorsun

kısacası adamlar pek ıplemıyor burayı

Toplam Hit: 6249 Toplam Mesaj: 22