Üniversite İçin Parfüm Lazım
-
bölüm de önemli hocam her bölümün parfümü farklıdır
-
belkide sorun parfümde değil?
-
212 , oriflame , lacoste , BurBerry :D hiç gereği yok bence . Eyfel doldurma parfüm al 5-10 lira arası değişiyor . Eğer kullanırım dersen kodlarını verebilirim . Tanıdığım birkaç belediye başkanının kullandığı doldurma parfüm kodları :)
-
şu zamana kadar bunu hiçbir konu için yazmamıştım ama artık dayanamayacağım.
Bu ne salak konudur ya? ''Geçen sene armani black code kullanmıştım bi bokunu görmedim'' Ne bekliyorsun oğlum bir parfümden ? Ne yapsın kadınlar kokunu duyunca gelip seni yalamaya mı başlasın ?
Böyle saçmalık olmaz biri lol de hangi heroyu alayım diğeri üniversitede sıkmak için hangi parfümü alayım diye soru sorar. Bizim insanımız daha üniversitenin anlamını oraya ne için gidildiğini dahi bilmiyor.
-
ZaZu bunu yazdı
oriflame flamboyant
daha ucuz istersen bargello starwalker
orıflame cok guzel kokuyor ama ben satıcısı oldugm halde onermem cunku etkısı cok az
-
emirhantutgun bunu yazdı
212 , oriflame , lacoste , BurBerry :D hiç gereği yok bence . Eyfel doldurma parfüm al 5-10 lira arası değişiyor . Eğer kullanırım dersen kodlarını verebilirim . Tanıdığım birkaç belediye başkanının kullandığı doldurma parfüm kodları :)
Eyfel' i bende alırım genellikle ama 5 numara haricinde beğendiğim çıkmadı daha. 3-5 tane farklı denedikten sonra da kafa bir milyon oluyor bütün kokular aynı gibi geliyor. Var mıdır önerdiğin hocam alırken deneyeyim onları da.
-
emirhantutgun bunu yazdı
bana pm atarmısın hocam :D ?
-
Eyfel değilmiş ' BlackPoint ' miş :)
- 106B
- 101F
- 105C
- 108S
- 108R
Yukarıda yazdığım parfümleri hiç denemedim . Bilginize :) Memnun kalır ya da kalmazsanız deneyenlerden yorum alabiliriz :)
emirhantutgun tarafından 08/Eyl/15 16:45 tarihinde düzenlenmiştir -
eyfele gidin lacoste istiyorum deyin o bilir:)
-
İki gün önce bu başlığı okuyup benimde ihtiyacımın olduğunu anlayınca canım sıkılmıştı. Bu sabah annemin hediye ettiği Fullspeed Adrenaline ile uyandım. Kokusu gayet hoş kalıcılık konusundan da iyi olduğunu düşünüyorum.