Üniversite İçin Şehir Tercihi
-
seagate189 bunu yazdı
izmir bucada teknik bilimler myo
konyada okuyamam sevmiyorum orayı hiç içimden gelmiyor
antalya biraz bana iyi geliyor ama beni korkutuyorlar işte okumazsın orda aklına ders gelmez fln fln bu tarz şeyler çıkamadım içinden
konyayı istemiyorsan antalya derim ben o zaman
derse bir şekilde çalışıcaksın o zaman :)
-
arkadaşım bucada okudu çok memnun fakat izmir biraz pahalı aklında bulunsun ama çok güzel
-
dertli bunu yazdıseagate189 bunu yazdı
izmir bucada teknik bilimler myo
konyada okuyamam sevmiyorum orayı hiç içimden gelmiyor
antalya biraz bana iyi geliyor ama beni korkutuyorlar işte okumazsın orda aklına ders gelmez fln fln bu tarz şeyler çıkamadım içinden
konyayı istemiyorsan antalya derim ben o zaman
derse bir şekilde çalışıcaksın o zaman :)
doğru diyorsun hocam okuyan her türlü her yerde okur :) içinde olacak insanın :)
-
Buca apaçi merkezi diyorlar bunu göz önüne al
-
üniversite tercihleri ne zaman yapılacak?
-
konya bana göre değil :) izmir uzak
antalya en iyisi ders çalışmazsın orda felan felan diyorlarda okumak istersen her türlü okursun :)
-
seagate189 bunu yazdı
Merhaba hocalar endüstri meslek lisesi harita mezunuyum adana'da oturuyorum 2 yıllık geçiş yapacam dışarıdan öğrenci alan 3 tane üniversite var
Konya Selçuk üniversitesi
Antalya Akdeniz üniversitesi
İzmir Dokuz Eylül üniversitesi
bu üçünden birini tercih edecem ama karar veremiyorum hangisinde daha rahat ederim daha kolay alışabilirim benim için hangisi daha iyi olur sizce önerilerinizi bekliyorum
bende harita kadastro bitirdim duzce unv. simdi canakkale 18 martta harita muh. okuyoorum istersen gel canakkaleye kucuk izmir, ama 3 u arasindan ege unv. goren ortamlarina giren biri olarak izmir ege derim.
-
9 eylül'den kaç hoca,sıkıntılı biyerde kampüsü ve çok saçma bi kampüsü var..Antalya daha iyi bence