folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Üniversite İçinde Kırtasiye-Fotokopi

Üniversite İçinde Kırtasiye-Fotokopi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Sözleşmesi 2020 de işi yapamıcak hasta mecbur bırakacak yada ölü fiyatına vercek . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Adamın ihaleyle aldığını biliyorsan ihale şartnamesine bakman lazım. Eğer başkasına devredilemeyeceği ya da yeniden ihale yapılması gerektiği gibi birşey yazıyorsa sorun çıkar. Ayrıca istanbulda günlük cirosu 1.5-2k olan yeri öyle kimseye yedirmezler. O iş gözetleyen birileri vardır, başına bela alırsın.

Errare Humanum Est
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Sorunsuz alabiliyorsan mutlaka kabul et. Az önce arkadaş 40 lira para verip not aldığını söyledi. Yazıcı şu bu evimde olan biri olarak o 40liranın perakende olarak malzemesini aldığımda dahi maliyeti 10-15 lira arası, toptan alımda daha aşağıya çekecektir. Neyse fizibilite raporu çıkarmayacam şimdi ama çok güzel para kazanılıyor. Eleman çalıştırma işini vardiyalı öğrenci olarak ayarlarsın ne sigorta ne bişey geçiştirir gidersin (üzerinde sigorta gözükünce öğrenciler burs su bu vs haktan mahrum oluyor, kendisi istemiyor sigorta). Fırsatım olsa denerdim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    LeveragEffect bunu yazdı

Sorunsuz alabiliyorsan mutlaka kabul et. Az önce arkadaş 40 lira para verip not aldığını söyledi. Yazıcı şu bu evimde olan biri olarak o 40liranın perakende olarak malzemesini aldığımda dahi maliyeti 10-15 lira arası, toptan alımda daha aşağıya çekecektir. Neyse fizibilite raporu çıkarmayacam şimdi ama çok güzel para kazanılıyor. Eleman çalıştırma işini vardiyalı öğrenci olarak ayarlarsın ne sigorta ne bişey geçiştirir gidersin (üzerinde sigorta gözükünce öğrenciler burs su bu vs haktan mahrum oluyor, kendisi istemiyor sigorta). Fırsatım olsa denerdim.

Sonra gıcık olan biri şikayet eder. Sigortasız işçi caliştirmaktan cezayi yer. 

Diğer dediklerine katiliyorum. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    futurist bunu yazdı
    LeveragEffect bunu yazdı

Sonra gıcık olan biri şikayet eder. Sigortasız işçi caliştirmaktan cezayi yer. 

Diğer dediklerine katiliyorum. 

Bizde aynen bu senaryo oldu, calisan arkadas "abime yardim ediyorum para almiyorum" deyince mevzu kapandi gitti, ogrencinin de isine yarayan bir sey o parayi baska yerde kazanmak icin x3 saat garsonluk yapmasi lazim.

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Genelde üniversiteler bağımsızdır. Devir alacağın kişi haricinde o üniversitenin satınalma birimiyle görüşüp şartname ve sözleşmeyi alabilirsen al her şey orda yazar. Sözleşme bitiminde tekrar ihale yapılacak mı yapılmayacak mı orda belli olur. Yeniden ihale yapılacaksa da bu işe 250 K para verilmez.. Günlük gelirden giderleri ne kadar, şartnamede üfe oranlarına göre aylık kiraya falan zam yapılıyor mu detaylı bir şekilde incelemek lazım. Bunları devredecek adama değil ihale veya satınalma birimine sormak gerekli..

Toplam Hit: 3284 Toplam Mesaj: 27
üniversite fotokopi kırtasiye işletme