Üniversite İnsana Ne Verir?
-
universitedeki arkadaslar uni de bir seyler ogretiyorlarmi yoksa siz kendi gayretinizlemi bir sey ogreniyorsunuz merak ettim cevaplarinizi bekliyorum
-
üniversite adamın eline verir. (diploma)
-
gitmedim ama duyduklarımı anlatym.. baya bişey veryormuş.. yalnız yapamsını öğreniyoruşsun.. çalışmayı öğreniyormuşsun zorluklarla baş ediyormuşsun hatta milli oluyormuşsun.. arkadaşlık. geçim sıkıntısı.. hepsini öğreniyormuşsun. ders hakkında bişey demediler :D saygılar...
-
Hocam oturup dinlersen tabiki bir şeyler öğretiyorlar.
-
kanvegul bunu yazdı:
-----------------------------
universitedeki arkadaslar uni de bir seyler ogretiyorlarmi yoksa siz kendi gayretinizlemi bir sey ogreniyorsunuz merak ettim cevaplarinizi bekliyorum
güven özveri ve tecrübe kardeşim -
narkozMRT bunu yazdı:
kanvegul bunu yazdı:
güven özveri ve tecrübe kardeşim
-----------------------------hocam onu unide vermezler onu gercek hayatta ogrenirsin
-
iyi üniversite insana perspektif katar kötüsü sadece vakit kaybıdır. Dersler faydalıdır fakat anlatan çoğunlukla yanlış kaynağı seçer yada anlatanda iş yoktur.
Çoğundan elde edeceğin sadece mezuniyet belgesidir. Sonuç itibariyle top sendedir değerlendirmesini bilmen lazım.
Kesin faydası sadece askerliğedir.
-
Üniversitenin katacağı tecrübeyi başka hiçbir şeyin katacağını sanmıorm.Sadece eğitim-öğretim açısından değil bu..Ayrıca ilerideki mesleğiniz için katacağı,okuduğunuz bölümü ne kadar sevdiğiniz ile de ilişkili..
Hayat tecrübesi zaten anlatılmaz ama sonuçta herşeyin kişi de bittiği kesin.üniversite ilerideki ideallerin için sana yol seçimi için bir fırsat ne yöne gideceğin yine senin tercihin..
-
Üniversite, parasız kaldığında yanında ki arkadaşını tanımana fırsat verir.
-
Ömer senden adam olmaz abi :))
-
G üven Ö zveri T ecrübe verir..