Üniversite Mezunu Olanlar Ve İş Arayanlar
-
arkadaşlar dünkü anlaşılamamadan dolayı konuyu son kez açıyorum
Garanti bankası genel müdürlüğü bünyesinde bireysel ürünler ris izleme olarak adlandırdığımız bölümde dış arama grubunda görew alıcak arkadaşlar arıyoruz
Öncelikle bu birimdeki görewiniz ne olacak? Bankaya ait kredi kartları ,bireysel krediler we kredili mewduat hesaplarının son ödeme tarihleri geçip gecikmeye geçen müşterileri aramak we ödeme yapıcağı günleri belirlemek tabi bunun için eğitim alıcaksınız
Maaş+sigorta+serwis+yemek gibi awantajlarınız olucak 1 saat yemek 1 saat mola hakkınızda olucak haftada 2 gün tatil
Şehir olarak sadece istanbul ama anadolu ya da awrupa farketmez çünkü her yöne serwisimiz bulunmaktadır.Mutlaka ama mutlaka üniwersiteden mezun ya da okula gitme zorunluluğunuzn olmaması gerekiyor.
Maaş ne kadar demeyin çünkü kişiye özel maaş söz konusu...
yarın cw leri teslim edicem ilgili olanlar benle irtibata geçsin
-
hangi şehir ?
-
istanbulda olmak vardı.. :)
-
Cuma günü tek ders sınavına giricem. O yerin dibine giresice prof olmasaydı ve ben o nalet dersi haziranda geçseydim şu anda belki bende bu ilana başımı vururdum:)
-
Kasmayın kendinizi,
Adres burda;
http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/insan_kaynaklari/garantili_kariyer/
26'dan gün almayan ve minumun myo mezunları
+
Siteye üye oluyorsunuz, ilana başvuruyorsunuz.
Bir müddet sonra ankara adecco sizi çağırıyor,
2 aşamalı sınav,
2sini geçerseniz şehrinizde yada bölge md.lüğünde mülakat sonrası iş
-
ways bea güzel bir sey yapmıs garanti :W
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
ways bea güzel bir sey yapmıs garanti :W
-----------------------------Hoca kaç yıldır var o :)
Yeni bir sistem değil,
Hemen bütün bankalar bu şekilde ik bölümleri için havuzda insan topluyorlar :)
-
Yinede güzel bir iş teklifi istanbulda olanlar değerlendirmeli bence
-
nefret ederim bankacılıktan
-
garanti bankası mülakatlarda adamı maymun gibi oynatır. sabrınızı denemek istemiyorsanız uzak durun. salak salak şeyler yaptırıyorlar bi boklarmış gibi.
-
yinede hayata küsmek istiyorsanız akbank da bu aralar eleman alıyor çağrı merkezine mülakat testini özel bir firmaya yaptırıyo internetteki iq testleri gibi şekilli felan sorular çıkıyor.