Üniversite Not Ortolaması Nasıl Hesaplanır?
-
eywallah dd ile bile geçirmişler sağolsunlar:)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
Oha aynı anda cevaplamışız :)
-----------------------------dai bir baktım senin yazdığına dedim benden alıntımı yaptı :D
-----------------------------bende aynısını düşündüm valla :)
-----------------------------peki 0 kredili resleri hesba katıcakmıyım? yani kredisi 0 ğeki bölerken onuda dersen sayacakmıyız? yani bizde pc dersi seçmeli kredisi ders toplam derse bölerken 8 e m i bölücem yoksa pc yi çıkarıp 7 yemi bölücem
-----------------------------hesaba katsanda bişi değişmezki :D
-
hacı bizde harfli hesaplama yok ama kümülatif ortalama falan var ne lan diyesi geliyo insanın??? :S
-
dayi hangi ünidesin ne okuyorsun??
-
ege-tıp sizde de mi var aynısı hacı?
-
wert bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
Oha aynı anda cevaplamışız :)
-----------------------------dai bir baktım senin yazdığına dedim benden alıntımı yaptı :D
-----------------------------bende aynısını düşündüm valla :)
-----------------------------peki 0 kredili resleri hesba katıcakmıyım? yani kredisi 0 ğeki bölerken onuda dersen sayacakmıyız? yani bizde pc dersi seçmeli kredisi ders toplam derse bölerken 8 e m i bölücem yoksa pc yi çıkarıp 7 yemi bölücem
-----------------------------hesaba katsanda bişi değişmezki :D
-----------------------------Sistemi anlasa değişmeyeceğini zaten bilir de bence yazılanlar uzun gelmiş, okumamış :P :P :P
7 derse mi 8 derse mi bölücem diyor!!! Böleceğin sayı toplam ders sayısı değil aldığın derslerin toplam kredisi...
Senin 2. dönem çok çalışman lazım Türkçesi :) Yaz okulu varsa az çalışmana gerek var...
-
arkadaslarin yazdiklari bu hesaplamalar disinda baska bi sekilde ortalama hesaplanmiyor zaten sanirsam, bizdede boyle
-
Zaten ilkokuldan beri ortalamamız böyle hesaplanmakta,
Ağırlıklı not ortalamasının formulu
(A*Aninkatsayisi+B*Bninkatsayisi+C*Cninkaysayisi) /(Aninkatsayisi+Bninkatsayisi+Cninkatsayisi)= işte bu :)
Sadece A B C nin hesaplama yöntemi değişiyor ilkokulda 0 den 5 e kadar lisede 0 dan 100e kadar ünivde 0 dan 4 e kadar...
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslarin yazdiklari bu hesaplamalar disinda baska bi sekilde ortalama hesaplanmiyor zaten sanirsam, bizdede boyle
-----------------------------ben de istemezmiydm hoca ne aldın deyince AA AB tipi karizmatk cvplar vermeyi...lise işi amelecek takılıyoz...napalm :S