Üniversite Ögrencilerine Verilen Burslar...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
karşılıksız burs almak için nabmak lazım :W
moruk ne ısterlerse yapcan mı :W :D -
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
moruk ne ısterlerse yapcan mı :W :D
-----------------------------derken ?
-
belediyeler normalde burs verebiliyolar bunu kemal kılıçdaroğlu açıklamıştı.akp chpye hem suç atmak için hemde bursa para vermemek için vermiyolar demişti.halen istda bi kaç tane belediye veriyo bildiğim kadarıyla birisi akp 3-4 tanede chpli var.
albarakatürk de veriyo burs ama ne kadar veriyo bilmiyorum.
-
HeadBanger bunu yazdı:
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
moruk ne ısterlerse yapcan mı :W :D
-----------------------------derken ?
-----------------------------karsılıksız derken hacı *? vakıf dan mı alcan yksa beledıye fln mı . hacı basarılı olcan . aılenn durumu kotu olcak tmm dır . :D
-
olm öyle dayın falan yoksa alamıosun bi bok unutma bunu.. ulan össde ilk 1000 deydim yine de bi bok alamadım sıçiim bööyle burs sistemine çok koşturman lazım.. ben beceremedim sen yap bari.. bulursan ankaradan veren yerler yaz banada...
-
dgs ile üni. ye yerleşenler de bu bursları alabiliyolarmı ? saygılar :) 270 yetale :D az para değil yaa hemde karşılıksız ...
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------dgs ile üni. ye yerleşenler de bu bursları alabiliyolarmı ? saygılar :) 270 yetale :D az para değil yaa hemde karşılıksız ...
-----------------------------hacı 270 alıon da bska alamıoyn kı. gorunce kesıyolar annda bursu. yetmwez hacı 270 bızm bı hoca wardı . ataturk unı de okumus. adam 7 burs alıomus hepsı vakıf. dusun aq D: dıo sndıden dha cok aylık param oluyodu :D
-
tanıdık önemli bu konuda.. bir de girişkenlik bir de başarı. bunlardan biri olduğunda zaten bulabilirsin :)
şirketlere mail atmak yerine gidip yüzyüze konuşun. yapışın işadamlarının yakasına :) adamlar samimiyetinize ve çaresiz olduğunuza inansın. Erkekler genelde tatmin etmek ister. arkadan da gururlanır. Ben öğrenci okutuyorum diye.. O tarz adamları bulun.. Karı kıza yedireckelerine öğrencilere yardım etsinler