folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Öğrencilerinin Alabileceği Kredi Kartı Tarzı Bişi..!

Üniversite Öğrencilerinin Alabileceği Kredi Kartı Tarzı Bişi..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

musti:) abicim uzak dur derim. ama hsbc 500 işbankası 300 limit veriyo iş bankası 2 3 haftada veriyo hsbc nerdeyse 1 haftada veriyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

fortis +18 var bnde tavsiye etmem poh gibi banka tek iyi yanı world kart olması arada işe yarıo(=

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    iş bankasından çok çektim.. Online işlem yapamıyorum, 3d işlem yapamıyorum, cep telimi bile değiştirmiyor adamlar neymiş bankamatikten değiştircekmişim ama öyle bir seçenek yok :| neymiş dilekçe verecekmişim verdim 1 yıl geçti hiç bişey değişmedi.. Zaten anında ihtiyacın olsa nakitte çekemiyorsun inadına ödemiyorum bende.. Paypalda kullanıyordum sadece bloklanmış sonunda haftaya gidip iptal ettircem.. Finans Go akar.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

o iş bankası benimde başıma iş açtı...merkez bankasının kara listesine girmişim...daha önce iş bankasından öğrenci kartı vardı 3 ay geçiktirdim ödemeleri daha sonrasında tam mahkemelik olucakken hukuk ile ilgili kısımdaki tafyun beyle görüşüp işi bağladım ödemeleri taksitlendirip ödedim.fakat onun sölediği gibi olmadı.yinede kara listeye almışlar beni hiç bi banka vermiyo kartı :) olsun hayat böylede güzel...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

İŞ'te üniversiteli kullanıorum 300 tl lımıtlıo gayet hos ve yardımcı oluo emın ol ceyız bıle dızersın :) 

ben sadece ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Sammy bunu yazdı:
    -----------------------------

İŞ'te üniversiteli kullanıorum 300 tl lımıtlıo gayet hos ve yardımcı oluo emın ol ceyız bıle dızersın :) 

-----------------------------

İş bankasında al işte üni olarak nakit para çekemiyorsun alışveriş yapabliyorsun internetten mağazadan filan ama kart ücreti alınmıyor 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz. limtini 750 yaptılar bnm 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

iş bankasının iş'te üniversiteli kartını tavsiye ederim. ayrıca tuttuğun takımın maçlarına gitmek için gsbonus yada fbbonus gibi kartlarda işine yarar.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 3978 Toplam Mesaj: 28